Serioux S704TAB, tabletă quad core

Este interesant cât de mult au progresat cei de la Serioux cu tabletele lor, iar un model nou de tabletă care are un ecran de 7 inci e Serioux S704TAB. Pe lângă prezența ecranului cu mărimea diagonalei mai sus amintită și cu rezoluție HD, acest gadget sub brand Serioux are și procesor quad core (Actions Semi ATM7029). Eu aș recomanda o astfel de tabletă cuiva pasionat de jocuri (jocurile merg bine datorită prezenței unui GPU Vivante GC1000), navigat pe net și ascultat muzică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Se poate vedea foarte clar că banii nu sunt aruncați în vânt deoarece stă excelent pe partea de hardware, iar pe partea soft are Android 4.1 care vă va ajuta să instalați cele mai noi programe și jocuri din Google Play Store.

tableta
tableta

Pe partea de specificații, acest model S704TAB stă foarte bine. După cum ziceam în paragraful introductiv, această tabletă are ecran HD (1280×800) cu panou IPS… ceea ce înseamnă că o să beneficiați de cele mai bune culori și unghiuri de vizibilitate. Are și o memorie mai mult decât decentă de 8GB, însă doar 86GB sunt utilizabili, restul fiind utilizați de sistemul preinstalat.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul incredibil de mic, aspectul de nota 10, bateria care ține mult (la la 5 la 10 ore), prezența a două camere (din care una-i webcam așa încât să puteți să intrați pe video chat), performanțele și sistemul nou. Lucrurile negative ar fi are doar 1GB de memorie RAM… acest lucru va avea un impact negativ dacă să aveți vreo 20-30 de taburi deschise în browser, dar nu știu dacă o să faceți așa ceva.

În concluzie, dacă te interesează o nouă jucărie pentru tine sau copil atunci ai găsit-o. Nu costă deloc mult și poți instala orice joc de pe Android Market, iar dacă te uiți la Internet TV atunci trebuie știut că și acest lucru poate fi făcut pe această tabletă pentru că are suport pentru playerul Flash (dacă nu îl are preinstalat atunci îl puteți lua de pe Play Store).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux S704TAB, tabletă quad core”

  1. deja dupa timpul mic trecut pana de la aparitie sunt probleme : am 2 buc s704tab care nu mai pornesc si caut fara rezultat un firmware compatibil.

Comentariile sunt închise.