Serioux Surya 7 Mobility S7019TAB, tabletă cu 3G

Serioux Surya 7 Mobility S7019TAB e o tabletă ieftină cu componente hardware interesante și care impresionează și pe partea de design. Nu e prima dar nici ultima tabletă de la acest brand, iar din cât am văzut aceasta e una de tip mid-range. O puteți folosi fie pe orizontală fie pe verticală ca oricare altă tabletă. Însă pe orizontală e mai ușor de folosit deoarece mulți dintre voi aveți un laptop ori un monitor cu ecran widescreen. Aveți destul spațiu de lucru, puteți instala aplicații ori puteți doar să navigați pe web.

După cum am zis și mai sus, prețul e unul destul de mic comparativ cu alte tablete de la producători mai cunoscuți (luând în considerare aceleași specificații). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de tip Cortex A9 are o frecvență decentă de 1.0 GHz care e suficientă pentru ca sistemul de operare să se miște fluent. Multitaskingul e și el bun dar uneori e limitat de memoria RAM – 512MB. Deci trebuie să vă limitați la un număr de aplicații, în special dacă e vorba de aplicații cu notificări (ele rulează în background și consumă ceva resurse).

Ecranul de 7 inci are rezoluția standard de 800 cu 480 1024×600 pixeli însă nu e cea mai bună (HD ar fi fost ideală). Memoria utilizabilă e ceva mai puțină deoarece sistemul e instalat pe memoria de 4GB. Deci e nevoie de un card ca la oricare altă tabletă. Eu vă recomand unul de 8GB deoarece mi se pare suficient.

E dotat cu o cameră web de 0.3MP, cu una principală de 2MP. slot pentru card, WiFi și 3G. Deci puteți să navigați cu ajutorul unei cartele SIM ori dacă vă conectați la un hotspot. Greutatea sa e una destul de redusă – 260 grame, comparativ cu alte tablete de 7 inci. Suportul OTG vă permite să conectați o tastatură ori un stick USB. Are aplicația  Google Play dar și alte aplicații preinstalate, dar nu vă oprește nimeni să instalați și altele. Versiunea de Android e 4.1.2 Jelly Bean și e ok chiar dacă nu e ultima.

Având în vedere partea hardware și bateria de 2600 mAh, autonomia modelului Serioux S7019TAB e undeva la 4 ore.

Plusuri: suport pentru cablu OTG, 3G, GPS, suport pentru carduri, Android Jelly Bean, prețul atractiv, bluetooth și procesor Dual Core.
Minusuri: memoria internă cam mică.

Serioux S7019TAB e una dintre acele tablete ieftine cu ecran de 7 inci și cu performanțe modeste. Nu poate înlocui un desktop ori un laptop datorită ecranului mic iar sistemul de operare e diferit.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Serioux Surya 7 Mobility S7019TAB, tabletă cu 3G”

  1. Chiar aveam nevoie de o tableta cu 3G insa cele de la Asus su Samsung erau foarte scumpe. La inceput am cam stat pe ganduri deoarece m-am gandit ca o fi ceva cu ea de e asa de ieftina, dar nu e asa. Acum o detin si e buna pentru cat am dat pe ea.

  2. Nu stiu cand a fost realizat review-ul, datele in ceea ce priveste rezolutia ecranului sunt eronate, in acea oferta scrie ca are rezolutie 1024×600 pixeli si nu 800×480 cum ati scris dvs.

Comentariile sunt închise.