Serioux S102TAB, tabletă 10.1 inci

Serioux S102TAB e un model de tabletă cu ecran de 10.1 inci, rezoluție 1024×600 pixeli, procesor dual core și memorie mare de 8GB (e vorba despre memorie internă). Datorită acestor caracteristici, dar și a prezenței sistemului Android 4.2, eu aș recomanda această tabletă PC cuiva pasionat de gadgeturi sau cuiva care vrea să se joace jocuri ori să navigheze pe Internet de pe un dispozitiv hi tech.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv care nu doar arată bine, ci e și foarte competent din punct de vedere hardware cât și software. (Nu strica dacă avea sistem de operare și mai nou, dar e bine și așa.)

Tableta
Tableta

Specificațiile care trebuie menționate sunt procesorul Rockchip RK3168 care e unul dual core, memoria RAM de 1GB și memoria internă de 8GB (din care doar 6GB sunt utilizabili). Prezența OS-ului Android 4.2 presupune că aveți acces la Google Play (Android Market) și că o să puteți instala orice joc sau aplicație din Google Play Store.
Datorită suportului wireless n nu o să aveți probleme în a descărca de pe Internet la viteze mari, dar nu cred că o să descărcați altceva în afară de aplicații și jocuri de pe Marketul Android.
Camera web se va dovedi extrem de utilă în videochat deoarece are o rezoluție decentă, iar dacă vă interesează ce programe merge pe tabletă atunci trebuie știut că merge inclusiv Skype.

Atuurile acestui gadget sunt autonomia ridicată, multitudinea de conexiuni disponibile (card reader, wireless etc), performanța și faptul că vine cu un OS modern. Minusurile ar fi lipsa unei rezoluții mai mare… în special deoarece ecranul e de 10.1 inci.

În rest, acest dispozitiv e unul foarte bun care se comportă ireproșabil în orice tip de sarcină și deoarece are două camere… care se vor dovedi foarte utile. Despre memoria internă trebuie știut că din cei 8GB, dar 6 sunt utilizabili, iar acesta e un lucru normal la toate tabletele. Rău e că nu se specifică că doar 6 giga sunt utilizabili.

Te-ar mai putea interesa