Serioux S1005TAB, tabletă 10.1

Serioux S1005TAB e o tabletă care mie îmi place foarte mult datorită prețului care-l are, dar și a specificațiilor sale. Se laudă cu un ecran de 10.1 inci, rezoluție aproape HD, memorie internă suficientă și sistem de operare Android 4.
Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar v-aș recomanda cu căldură și un card Kingmax Micro-SDHC 16GB deoarece memoria internă utilizabilă e de doar 6GB și o să vedeți că o se umple rapid.

Aspect

Se poate vedea că nu arată cu mult diferit față de S1005KTAB. Mai exact, ambele sunt aproape identice, daor că modelul menționat anterior are la pachet husă și tastatură, ar acest lucru poate fi văzut aici.

Tableta
Tableta

Caracteristici tehnice

Specificațiile tehnice sunt aceleași precum la modelul S1005K TAB, adică are procesor Rockchip RK2928 și cip grafic Mali 400. Procesorul e unul single core, iar placa video e una multicore, deci jocurile vor rula decent.
Pe partea de memorie stă bine deoarece are 1GB memorie RAM, iar spațiul de stocare e undeva la 6GB, deoarece restul de 2GB e ocupat de sistemul de operare.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul de achiziție e unul foarte mic; are o autonomie ridicată a bateriei, adică aceasta ține undeva la 3-4 ore; ecranul e unul foarte bun deoarece imaginile și clipurile se văd foarte clar pe el; i se poate atașa un stick 3G așa încât să aveți internet în raza de acoperire 3G; are HDMI și acesta e un plus deoarece alte modele de tablete cu prețuri similare nu au acest port care poate fi utilizat la conectarea dispozitivului la un televizor pentru a vedea conținutul ei.
Contra: Memoria internă nu e chiar așa de mare, e decentă, iar dacă vreți mai mult spațiu de stocare atunci vă recomand un card precum Kingmax Micro-SDHC 16GB.

Concluzie

Dacă te interesează un dispozitiv care să fie ieftin și să poată fi utilizat cu succes la navigat pe Internet sau jocuri atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Cu câțiva ani în urmă erau la modă consolele portabile, iar acum tabletele le-au luat locul cu prețuri competitive și posibilitatea de a le extinde capabilitățile cu jocuri sau aplicații.

Te-ar mai putea interesa