Serioux Promo V8, sistem desktop PC

Sistem desktop Serioux Promo V8 e varianta mai nouă a modelului Promo V7. Nu aduce multe schimbări dar apreciez că e ieftin și eficient. Carcasa e aceeași de la Delux și aveți posibilitatea de al lua tot cu un monitor la un preț foarte bun. Chiar dacă nu e un monitor foarte mare, mi se pare suficient de bun pentru cei care vor un înlocuitor pentru vechiul PC. Configurația e una de tip office, astfel că un monitor HD e acceptabil. Puteți alege alt desktop dacă doriți și un monitor mai performant însă nu cred că vă veți menține în același buget. Puteți alege un desktop gata asamblat ori să realizați unul pe componente.

Prețul e bun după cum am mai precizat anterior și dacă vi se pare cam mare, atunci nu prea aveți alternative (poate doar o tabletă cu Android). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Unitatea
Unitatea

Procesorul Celeron G1610 e un Dual Core bun cu frecvență mare și placă video Intel. Placa de bază e una cu sunet integrat și rețea integrată, iar 4GB mi se pare acceptabil. Pentru mai mult puteți înlocui memoria de 4GB cu una de 8GB ori puteți pune mai multe plăcuțe RAM. Hardul mi se pare destul de mic dar nu și pentru utilizatorii office. E bine că e de 7200 RPM iar pentru mai mult se poate achiziționa unul extern sau unul intern (suplimentar).

Carcasa vine cu destule porturi: DVI, VGA, două PS2-uri, USBuri 2.0 și porturi audio. Sursa carcasei vă permite mici upgrade-uri dar upgrade-urile se pot face într-o anumită limită. Adică nu are sens să puteți o placă video dedicată dacă procesorul e din seria Celeron (pentru jocuri, toate componentele trebuie să fie performante).

Plusuri: monitor inclus în preț, poate fi luat cu Windows 8.1, periferice incluse, configurație decentă, fiabilitate etc.
Minusuri: hard disk mic.

Serioux Promo V8 e un desktop foarte bun pentru cam orice iar dacă vă plac jocurile trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar. Nu are Windows instalat, dar puteți alege fie cel recomandat fie alt sistem de operare (chiar și 7). Totuși, e bine să fie pe 64 de biți deoarece pe 32 de biți memoria RAM e limitată.

Lasă un comentariu