Serioux Promo V7, sistem office

Un desktop util la multiple tipuri de sarcini, dar în special la cele office e acest Serioux Promo V7. Vine cu procesor Celeron Haswell (model G1820), 4 giga de RAM și hard încăpător. În momentul de față e disponibil într-un pachet alături de un monitor Aoc (E2070SWN) de 19.5 inci (rezoluție 1600×900 și unghiuri de vizibilitate 90/60 grade). Deci, eu recomand acest calculator cuiva care folosește calculatorul în principal la vizionat de filme și navigat pe ‘net.

Acest sistem e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », în pachet fiind livrate perifericele cum ar fi mouse și tastatura… iar dacă achiziționați pachetul atunci e și monitorul în pachet.
Din imaginea alăturată se poate vedea și cât de bine arată carcasa, fiind vorba despre un model Delux.

Carcasa Delux MV871
Carcasa Delux MV871

Pe partea de caracteristici acest calculator are un procesor Celeron G1820 cu două nuclee, placă video Intel HD și 4GB memorie RAM. Hardul e unul mare deoarece are 500 de giga și în opinia mea e mai mult decât suficient. Normal că vine și cu unitate optică de tip DVD care o să fie utilă în a instala sistemul de operare și diferite programe care le aveți pe CD-uri. Ca SO eu recomand Windows 8.1 pe 64 biți și nu trebuie uitat să instalați driverele de pe discurile care le primiți.

Eu apreciez la acest model că arată bine, are performanțe decente, iar prețul e unul foarte mic. Dacă la un moment dat o să vreți un procesor mai bun ori ceva de genul atunci puteți să-i faceți upgrade deoarece are placă de bază socket 1150. Era mia ieftin dacă nu avea unitate optică, dar o să se dovedească utilă la instalarea Windows-ului pentru că mulți nu știu să-l instaleze de pe USB.

Concluzia mea referitoare la acest model e că își merită banii și nici nu aveți nevoie de mai mult pentru a vă juca jocuri pe Facebook ori pentru a vă uita la seriale. Pe lângă acest calculator o să trebuiască să vă luați și niște boxe, dacă nu aveți deja, eu recomandând minim un sistem 2.1 pentru o mai bună fidelitate.

Te-ar mai putea interesa