Serioux Promo V6, sistem desktop office

Serioux Promo V6 e una dintre cele mai accesibile configurații de pe piață cu Intel IvyBridge. E așa deoarece are un procesor Celeron și nu unul Pentium sau Core i. Carcasa sa e des utilizată de acest producător și e una de la Delux cu sursă inclusă. Chiar dacă are această configurație, puteți alege componente mai bune ori mici upgrade-uri (SSD, RAM ori o placă video dedicată). Deci îl puteți transforma într-un desktop de tip multimedia dacă doriți și nu vă costă prea mult.

Perifericele necesare sunt incluse și aici mă refer la mouse+tastatură. Dar voi vă puteți lua și un monitor pentru el și era bine dacă ar fi existat un pachet promo cu un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Carcasa
Carcasa

Procesorul Intel G1620 face parte din a 3-a generație și are o placă video Intel HD Graphics. Toate procesoarele Intel au astfel de plăci video însă unele sunt ceva mai bune, dar tot nu se compară cu cele dedicate. Placa sa de bază oferă rețea integrată, sunet integrat și multe alte dotări. Chiar și porturile sunt multe: PS2, USBuri, VGA, LAN, audio etc. Nu are porturi USB 3.0 dar poate nici nu folosiți medii de stocare externe.

Restul configurației e foarte bună deoarece e vorba de 4GB RAM și un hard generos de 500GB. Puteți pune și 8GB dacă doriți dar nu cred că e nevoie pentru un utilizator de tip office. Nu are suport Dual Channel și e mai bine așa deoarece puteți instala memorie pe lângă cea deja instalată. Un SSD ar micșora viteza de pornire a sistemului iar aplicațiile ar porni foarte repede (chiar instantaneu). Are decât FreeDOS, dar vă recomand Windows 7 sau 8.1 (eu aș merge mai mult pentru 7 deoarece la 8 acea interfață e inutilă).

Carcasa sa e una destul de ok ca și dimensiuni iar sursa de 500W vă dă posibilitatea să mai puneți câteva componente mai performante pe el.

Plusuri: sursă decentă, preț atractiv, configurație IvyBridge, fiabilitate și periferice incluse.
Minusuri: nu există un pachet promo cu monitor.

Serioux Promo V6 e unul dintre multele desktopuri office de la acest brand și cu siguranță componentele sunt de bună calitate deoarece sunt oferite de producători buni (Serioux doar le asamblează). După cum am menționat mai sus, puteți alege să-i faceți upgrade-uri pe viitor în cazul în care acuma nu vă permite ceva mai bun, însă performanțele sunt limitate de procesor.

Te-ar mai putea interesa