Serioux Promo V4

Acest sistem desktop Serioux Promo V4 e unul ieftin deoarece are o configurație office. Bineînțeles nu e una cu AMD ci cu Intel Celeron, procesor care e superior procesoarelor AMD din seria E. Configurația e destul de nouă, astfel că memoria e de 1333 MHz, placa video Intel e una performantă și hard disk spațios. În plus, e la un pachet promoțional cu monitor LED inclus. E vorba de un LG de 18.5 inci care îl recomand chiar dacă doriți un altfel de desktop. Însă, acel pachet promo ar trebui luat în considerare deoarece oferă o reducere semnificativă și vă ajută să economisiți niște bani ori să mai luați ceva pe lângă acesta (poate niște boxe). Poate fi transformat chiar și într-un desktop multimedia deoarece puteți instala o placă video dedicată dar nu una cu consum foarte mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Carcasa
Carcasa

Specificații tehnice

Procesorul acestui desktop e un Intel Celeron G550 de 2.6 GHz care oferă performanțe decente în special pentru aplicații sau navigare web. Nu e chiar cel mai bun procesor pentru jocuri dar e un Dual Core, deci veți putea juca jocuri 3D mai simple în special dacă alegeți și o placă video cu memorie dedicată. Dar și cea integrată Intel HD Graphics mi se pare performantă pentru redare video sau jocuri, însă să nu aveți pretenții prea mari.

Placa sa de bază vine cu placă Intel, sloturi destule, sunet integrată și rețea integrată. Nu văd de ce ați instala mai multă memorie deoarece cei 4GB sunt la 1333 MHz, deci mai mult decât suficienți. Hardul său de 500GB e unul SATA decent, iar dacă nu vă ajunge, puteți opta pentru mai un hard intern sau extern.

Alături de acesta vine cu perifericele necesare (tastatură + mouse), iar carcasa are o sursă de 450W, porturi PS2, USB 2.0, LAN, audio etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu mouse și tastatură, preț atractiv având în vedere ce oferă, sursă decentă pentru a instala o placă video dedicată, configurație ideală pentru Windows 8 și un utilizator obișnuit.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Serioux Promo V4 e următoarea voastră alegere în caz că nu vă doriți un laptop ieftin în special că în același preț ecranul e cam mic la un laptop – 15 inci. Având în vedere pachetul cu monitor, veți putea viziona filme la calitate 720p pe un ecran generos – 18.5 inci, cu unghiuri mai bune de vizibilitate.

Te-ar mai putea interesa