Serioux Promo V3B

Acest sistem desktop Serioux Promo V3B e un desktop nou introdus pe piață de cei de la Serioux. Are o configurație nouă și destul de bună pentru operare office și vizionat filme. Adică e vorba de un Dual Core G530 din seria Celeron, 2GB de RAM, 500GB și o placă video Radeon HD 5450. Deci nu e un desktop prea bun pentru jocuri, însă dacă vă place jocurile mai simple sau mai vechi, e ideal. Puteți să-i faceți chiar și upgrade-uri: 4GB de RAM sau un SSD. Alături de acesta s-ar potrivi un monitor Full HD cu intrare DVI. Pentru filme 1080p aveți nevoie de un monitor bun și de aceea vă recomand unul de la Samsung, BenQ sau LG. Acest Promo V3B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesor său e unul destul de performant în special că e un Dual Core G530 și are o frecvență de 2.4 GHz. Chipsetul plăcii de bază e unul Intel H61 iar aceasta are rețea integrată, sunet integrat, un slot PCI Express x1, PCI Express x16 și două PCIuri. Capacitatea memoriei RAM e de 2GB și poate fi mărită la 4GB fără probleme (nu cred că veți avea nevoie de mai mult). HDD-ul e unul suficient de mare și nu ar avea rost să-l schimbați. Carcasa sa e dotată cu sursă de 450 W, unitate DVD RW, mufa LAN, VGA, DVI, ieșire audio și USBuri. Decie un desktop funcțional, destul de performant și configurația e peste așteptări.

Placa video dedicată HD 5450 e una de 64 de biți și cu memorie de 1GB. Dacă doriți o puteți înlocui cu una de 128 de biți, dar numai dacă doriți gaming la rezoluție Full HD și detalii mai mari. Pentru a vă face o idee despre ea, am pus un clip cu Battlefield 3 și se observă că se descurcă decent la rezoluție HD+.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o placă video dedicată acceptabilă, carcasă destul de bună, puteți conecta un monitor Full HD datorită portului DVI, preț atractiv și sursă decentă.

Minusuri: nu știu dacă ar avea rost să-i reproșez ceva deoarece nu găsesc ceva mai bun în acest buget.

Concluzie

Serioux Promo V3B e un desktop reușit deoarece raportul performanță/preț e foarte bun și deci în acest buget nu veți găsi ceva mai bun doar cu configurație Office.

Te-ar mai putea interesa