Serioux Promo V3

Probabil cel mai ieftin PC care se pare că e unul Office e acest sistem desktop Serioux Promo V3. Acesta îl puteţi lua la un pachet promo foarte interesant şi spun asta pentru că puteţi cumpăra la un preţ avantajos două gadget-uri folositoare. Urmărind cu atenţie configuraţia acestuia, veţi ajunge la concluzia că are e un Media V6 fără placă video dedicată. Singura placă video de care se foloseşte acest v3 e cea integrată din procesorul Intel. Monitorul LG care-l puteţi lua e unul LCD cu o diagonală de 18.5 inci şi e ideal pentru vizionarea de filme în special că are aspect 16 pe 9. Deci e un PC pentru utilitate Office şi deci nu-i recomandat pentru pasionaţiii de jocuri. Dacă nu sunteţi un gamer înrăit puteţi opta pentru alternativa cu placă video dedicată. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată carcasa
Pachetul monitorului

Specificații tehnice

Procesorul cu care vine e unul Intel Celeron Dual Core din familia Sandy Bridge şi e vorba despre un G530 de 2.4 GHz. Placa video integrată în acesta e una HD Graphics 2000 care după cum observaţi are suport HD pentru redare filmelor 720p şi nu numai. Are o placă de bază care are un chipset Intel H61, reţea integrată Realtek RTL8111E, sunet integrat HD şi următoarele porturi: un PCI Express x16 şi trei PCI Express x1. Capacitatea memoriei RAM DDR3 e de 2 giga la o frecvenţă de maxim 1333 MHz. Un upgrade la RAM ar fi inutil.

Carcasa vine cu unitate DVD, un hard SATA 3 7200 RPM de 500 de giga şi o sursă de 450 W. Are periferice incluse (mouse şi tastatură) ca să vă scutească de ceva bani. Ca şi porturi are: patru USBuri 2.0, port VGA, mufă LAN, ieşire audio şi două PS2-uri (periferice).

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: Promo V3 are preţ modic, configuraţie decentă pentru utilizare office şi filme, preţ avantajos dacă-l iei cu monitor şi are toate porturile necesare.

Minusuri: nu i-am găsit (probabil un procesor mai bun ar fi fost bine venit).

Concluzie

Acest Serioux Promo V3 e un sistem desktop PC pentru cei care nu sunt pasionaţi de jocuri şi ar dori un calculator decent pentru acasă sau la locul de muncă. E ideal pentru viyonarea de filme HD în special că acel moniotr e destul de mare şi are o rezoluţie corespunzătoare.

Te-ar mai putea interesa