Serioux Promo V3

Probabil cel mai ieftin PC care se pare că e unul Office e acest sistem desktop Serioux Promo V3. Acesta îl puteţi lua la un pachet promo foarte interesant şi spun asta pentru că puteţi cumpăra la un preţ avantajos două gadget-uri folositoare. Urmărind cu atenţie configuraţia acestuia, veţi ajunge la concluzia că are e un Media V6 fără placă video dedicată. Singura placă video de care se foloseşte acest v3 e cea integrată din procesorul Intel. Monitorul LG care-l puteţi lua e unul LCD cu o diagonală de 18.5 inci şi e ideal pentru vizionarea de filme în special că are aspect 16 pe 9. Deci e un PC pentru utilitate Office şi deci nu-i recomandat pentru pasionaţiii de jocuri. Dacă nu sunteţi un gamer înrăit puteţi opta pentru alternativa cu placă video dedicată. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată carcasa
Pachetul monitorului

Specificații tehnice

Procesorul cu care vine e unul Intel Celeron Dual Core din familia Sandy Bridge şi e vorba despre un G530 de 2.4 GHz. Placa video integrată în acesta e una HD Graphics 2000 care după cum observaţi are suport HD pentru redare filmelor 720p şi nu numai. Are o placă de bază care are un chipset Intel H61, reţea integrată Realtek RTL8111E, sunet integrat HD şi următoarele porturi: un PCI Express x16 şi trei PCI Express x1. Capacitatea memoriei RAM DDR3 e de 2 giga la o frecvenţă de maxim 1333 MHz. Un upgrade la RAM ar fi inutil.

Carcasa vine cu unitate DVD, un hard SATA 3 7200 RPM de 500 de giga şi o sursă de 450 W. Are periferice incluse (mouse şi tastatură) ca să vă scutească de ceva bani. Ca şi porturi are: patru USBuri 2.0, port VGA, mufă LAN, ieşire audio şi două PS2-uri (periferice).

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: Promo V3 are preţ modic, configuraţie decentă pentru utilizare office şi filme, preţ avantajos dacă-l iei cu monitor şi are toate porturile necesare.

Minusuri: nu i-am găsit (probabil un procesor mai bun ar fi fost bine venit).

Concluzie

Acest Serioux Promo V3 e un sistem desktop PC pentru cei care nu sunt pasionaţi de jocuri şi ar dori un calculator decent pentru acasă sau la locul de muncă. E ideal pentru viyonarea de filme HD în special că acel moniotr e destul de mare şi are o rezoluţie corespunzătoare.

Lasă un comentariu