Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Promo V2

Un sistem desktop de tip Office este acest sistem desktop Serioux Promo V2 care este mai precis un pachet promo alcătuit dintr-un monitor LG și unitatea centrală. Acel magazin s-a gândit să ofere și un monitor la un preț ceva mai atractiv, mic și convenabil deoarece toți care-și luau un calculator își luat și un monitor. Serioux Promo V2 are un preț bun Vezi prețul special de azi, și are și periferice gen mouse și tastatură incluse. Monitorul este un LG destul de bun deoarece este de tip LCD și are o diagonală de circa 18,5 inci. Se adresează celor cu bani mai puțini și care nu-și doresc un model pentru gaming, dacă vă doriți însă unul atunci Serioux Action V2 este soluție perfectă.

Poze și specificații tehnice

Unitatea centrală

Procesorul este unul Intel Celeron model Dual Core E3400 care are o frecvență de 2,6 GHz. Placa de bază are două sloturi PCI, un slot PCI Express x16, sunet integrat 7.1 canale, rețea integrată. Memoria RAM are o capacitate de 2 giga la o frecvență de 1333 MHz și un upgrade ar fi inutil. Hard disk-ul are o capacitate de 500 de giga și este unul foarte performant deoarece este SATA II, viteză de 7200 de RPM și are un buffer de 32 MB. Carcasa este una de tip Middletower și vine cu unitate DVD, sursă de 450 de W, tastatură multimedia cu interfață PS/2 și mouse PS/2.

Pe partea de porturi are un paralel, patru USB-uri 2.0, intrare audio 6 în 1, două porturi PS/2, un serial și o mufă pentru rețea.

Acasă

Pachet

Monitorul are o valoare de 370 lei și are o diagonală de 18,5 inci, rezoluție optimă de 1366 cu 768 pixeli, aspect wide, luminozitate de 250cd/mp, contrast de 30.000 la 1, 16M culori, conector VGA și consumă 22W. Poate fi montat pe perete cu ajutorul sistemului VESA și nu are TV Tuner incorporat sau boxe integrate.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: ieftin, are și monitor, performant, memoria RAM are frecvența de 1333 MHz.

Ca minusuri: nu este pe gustul deoarece nu are placă video pentru jocuri ;).

Concluzie

Acest sistem desktop Serioux Promo V2 are cel mai bun preț de pe piață doar la ei deoarece este la promoție și îl puteți achiziționa împreună cu un monitor de la un producător cunoscut (LG).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu