Serioux Power V9, desktop PC office performant

Serioux Power V9 e un sistem desktop PC cu configurație performantă și mă refer în special că are un procesor Core i5 IvyBridge. Chiar dacă are decât o placă video Intel, e bine să alegeți una dedicată deoarece veți observa performanțele îmbunătățite în jocuri. Bineînțeles e bine să alegeți o placă video din noua generație deoarece are un consum redus (interfața poate fi chiar și pe 128 biți). Cele cu memorie GDDR5 sunt grozave, iar dacă vreți ceva ieftin cele cu chipset NVIDIA se potrivesc de minune cu configurații Intel. Un așa desktop poate fi folosit și pentru programe office.

Poate fi o alegere bună deoarece în acest preț nu prea veți reuși să construiți un desktop mai bun pe componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unitatea
Unitatea

Procesorul Core i5-3340 de 3.1 GHz e unul din a 3-a generație astfel că și placa video e una corespunzătoare – HD Graphics 2500. Tehnologii sale sunt cele cunoscute: InTru 3D, Wireless Display, Intel Clear Video HD, Virtualization și Thermal Monitoring. Placa de bază e una uzuală, dar dacă vreți ce va în plus, se poate instala cu o placă corespunzătoare. Dacă e nevoie de WiFi, puteți conecta un adaptor WiFi. Astfel e nevoie doar de un hotspot ori de un router wireless.

Unitatea centrală vine hard disk generos de 1TB, unitate DVD, sursă de 450 W și altele. E una de tip office motiv pentru care sistemul de răcire e unul standard (cele de gaming vin cu coolere suplimentare). Perifericele incluse sunt cele standard iar dacă nu vă plac, le puteți înlocui. Porturile sale țin de placa de bază, iar dacă mai instalați o placă grafică veți beneficia și de mai multe ieșiri video. Are mufă LAN, audio, PS2, VGA și patru USBuri 2.0.

Nu există un pachet special cu monitor, deci puteți alege ce monitor doriți. Eu aș alege unul cu diagonală de 21.5 inci, rezoluție FullHD și intrare video DVI/HDMI (în funcție de ce oferă desktopul).

Plusuri: prețul atractiv, fiabilitatea, performante office superioare, periferice incluse și carcasă robustă.
Minusuri: nu are porturi USB 3.0.

Serioux Power V9 nu e genul de PC cu care să vă puteți juca jocuri dar puteți să-i faceți upgrade-uri la partea hardware. Placa de bază suportă componente ceva mai multe (mai multe harduri, memorie RAM etc). Cu o placă video cu memorie dedicată, puteți avea un desktop multimedia ori de gaming (dacă nu aveți pretenții mari).

Lasă un comentariu