Serioux Power V7

Sistemul Serioux Power V7 e unul destul de bun și asta deoarece vine cu i5, multă memorie RAM, hard de 1 terra, placă grafică AMD Radeon HD 7770 1GB și Windows preinstalat. Core i5-3540 e un procesor Ivy Bridge cu performanțe extreme și din câte am observa are patru nuclee. Despre Radeon 7770 nu am decât cuvinte de laudă deoarece este tot o componentă a anului 2012 și se remarcă prin bus-ul pe 128 biți, dar și prin faptul că poate fi montată pe PCI E 3. Adevărul e că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și dacă vrei un calculator bun la jocuri atunci ar trebui să-l alegi pe acesta deoarece e gata configurat.

Poze

Aceasta e carcasa cu care vine sistemul desktop PC și trebuie să știți că e vorba despre un model Cyclops de la Nox. Producătorul Nox e unul care face carcase mai speciale din punct de vedere al designului și mă bucur că românii de la Serioux au ales o carcasă de la ei pentru a face un sistem de gaming. Nu știu dacă ar trebui să vă preocupe prea mult aspectul calculatorului deoarece unitatea o să o țineți sub birou/masă.

Carcasa Nox Cyclops

Specificaţii tehnice

Serioux Power V7 e un computer care vine în ajutorul acelor persoane care vor ceva în care să se poată baza. Vine cu ce e mai nou pe piață, adică procesor i5 Ivy Bridge, placă video pe PCI Express 3, hard pe Serial ATA 3 și alte caracteristici de nota 10. Porturile sunt foarte variate și dispune de HDMI, DVI, VGA și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu periferice adică maus și tastatură de tip Microsoft SideWinder; culoarea e neagră, iar carcasa e na de top; componentele sunt foarte performante (procesorul e piesa de rezistență) și vă vor ajuta să jucați cele mia noi jocuri fără sacadări ori alte impedimente; sursa e una destul de puternică, iar cei 700W vor fi suficienți pentru orice.
Contra: nimic, dar poate că nu strica dacă avea și un SSD de minim 60 giga.

Concluzie

V7 e un sistem puternic și pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să urmăriți preview-ul de alături care e unul destul de bun, însă nu prea clar. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa Serioux și la produsele lor și de aceea recomand fără ezitare acest model. 😉

Lasă un comentariu