Serioux Power V11, desktop de gaming

Serioux Power V11 e o alegere bună pentru cei pasionați de jocuri iar dacă nu vă plac jocuri, atunci mai bine alegeți un desktop doar cu placă video Intel. Nu are o carcasă specială pentru gaming dar mi se pare destul de bună. E mai mult decât un desktop multimedia datorită acele plăci video din seria GTX. Nu văd ce upgrade-uri îi mai puteți face dar puteți pune mai multă memorie RAM dacă e nevoie. Multe jocuri nu au nevoie de prea multe resurse hardware și depinde cum vreți să le jucați (la ce detalii). Carcasa acestui model a fost folosită și la altele modele chiar și mai vechi. Are o sursă destul de bună și pentru cei care au pretenții mai mari, trebuie să scoată ceva mai mulți bani din buzunar.

Prețul său e corect ținând cont că . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Carcasa
Carcasa

Procesorul e un Core i5-4440 din generația Haswell cu placă video performantă dar nu cred că veți folosi cea integrată cât timp are una ca GTX 650. Aceasta nu face parte din generația nouă dar încă face față noilor apariții și e și ieftină. Nu e chiar recomandat să alegeți componente recent apărute pe piață deoarece sunt destul de scumpe. Totuși, procesorul mi se pare a fi o investiție bună și e cea mai importantă componentă hardware.

Configurația sa e una cu 8GB de RAM și hardul are o capacitate de 1TB (e de 7200 RPM). Perifericele incluse sunt mouse-ul și tastatura, adică cele clasice dar le puteți înlocui cu altele mai sofisticate. Carcasa sa nu e mare deoarece e de tip middletower (în general carcasele de gaming sunt mari).

Plusuri: spațiu de stocare suficient, fiabil, performant, compact și poate fi instalată mai multă memorie (dacă doriți).
Minusuri: poate lipsa unui pachet promo cu monitor.

Serioux Power V11 e destul de performant și nu e nevoie de mai mult din punctul meu de vedere. Doar dacă vreți să jucați jocuri la detalii maxime și să puneți mai multe monitoare, doar atunci era nevoie de ceva mai bun. Bineînțeles, vă recomadn un monitor cu caracteristici tehnice foarte bune.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux Power V11, desktop de gaming”

Comentariile sunt închise.