Serioux Power V10, desktop ieftin cu Core i5

Sistemul desktop Serioux Power V10 face parte dintr-o serie cu configurații puternice iar în cazul acestei configurații e vorba de un procesor Intel Core i5 Haswell. Deci vine cu un procesor din noua generație și nu orice model. Cu acesta nu veți mai avea nevoie de altul, iar dacă vreți un desktop multimedia, puteți alege o placă video dedicată cu interfață pe 128 biți. Carcasa sa Delux e folosită și la alte serii. Fiecare serie oferă ceva diferit și doar după nume vă puteți da seama cui i se adresează. Alegeri mai accesibile sunt cele din seria Explorer, iar dacă vă doriți și performanțe grafice, desktopurile Performance ori Action sunt bune.

După cum am zis mai sus, puteți alege și un desktop ca acesta și să mai puneți o placă video ulterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unitatea
Unitatea

Procesorul Core i5-4440 de 3.1 GHz e destul de bun iar după numele său puteți observa că e mai nou. Placa video Intel oferă cam aceleași performanțe ca și la restul modelelor. Spun asta deoarece nu are memorie video proprie iar una dedicată ar fi mult superioară. Odată ce are un procesor nou și tehnologiile oferite sunt multe și folositoare. Nu le voie enumera dar am observat că are și WiFi. Ca și memorie RAM are o placă de 4 GB și nu vă oprește nimeni să puneți și mai multă memorie.

Hardul de 1 TB mi se pare mai mult decât decent și doar un SSD ar fi mai performant. Desktopul are mouse și tastatură în pachet, dar pentru un monitor trebuie să depuneți un efort financiar suplimentar. Eu aș opta pentru un monitor LED generos și cu diagonală de cel puțin 21 de inci.

Carcasa vine cu o sursă inclusă cu putere de 450W, iar consumul e în funcție de cât de solicitată e configurația. Ca și porturi are: două PS2-uri, audio, patru porturi USB, LAN etc.

Plusuri: prețul atractiv, fiabilitate, eficiență, configurație puternică, periferice incluse și spațiu de stocare generos.
Minusuri: nu are o placa de bază cu USBuri 3.0.

Serioux Power V10 e un desktop recent lansat și care face parte din seria Power. Cu siguranță vom vedea modele mai noi, dar la momentul actual, acesta e cel mai bun. Dacă nu vi-l permite, puteți alege una din cele două serii menționate sus (ambele sunt perfectă pentru acasă și dacă vă plac jocurile).

Te-ar mai putea interesa