Serioux Play V2, desktop multimedia ieftin

Un desktop multimedia adică pentru jocuri și filme e Serioux Play V2 și e vorba de unul destul de ieftin pentru cât oferă. Mai precis, oferă procesor Athlon II X4 750K care se poate observa că e unul ce poate fi ovserclockat, 4GB memorie și placă video AMD HD 7750 de 1GB. Deci sunt componente minime sau necesare pentru a rula un joc 3D de anul acesta, dar detaliile nu pot fi setate la maxim ci minim sau mediu (în funcție de joc și rezoluție). Deci e bine să vă luați măcar un monitor LED de 21.5 inci. Recomand această diagonală deoarece oferă și o rezoluție 1080p. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cât despre carcasă, e destul de des întâlnită la desktopurile Serioux – cea Delux. E o alegere bună deoarece oferă o sursă de 500W care e numai bună pentru viitoare upgrade-uri iar consumul nu e așa de mare ci ține de cât de solicitat e PCul.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Athlon II X4 model 750K e decent pentru cei care nu sunt gameri înrăiți iar AMD a reprezentat și reprezintă cea mai accesibilă alegere multimedia. Vine cu sunet integrat și rețea integrată, dar nu cred că ar trebuie să le mai menționez deoarece au devenit dotări standard.

Multitaskingul e bun și vă recomand un sistem de operare pe 64 de biți, deoarece memoria RAM e de 4GB. E vorba de o singură plăcuță și e mai bine așa deoarece puteți să mai montați încă 4 sau 8GB (după preferințe ori necesități). În rest are un hard de 500 GB și o unitate DVD.

Placa video HD 7750 nu face parte dintr-o serie prea nouă dar e destul de bună pentru cei cu pretenții mici. Vine cu mouse și tastatură dar nu sunt de tip wireless ori de gaming, ci sunt cele uzuale. Carcasa e una multimedia deci nu e chiar de gaming. O carcasă de gaming oferă o sursă mai mare și un sistem de aerisire mai bun (coolere mari). Vă recomand un monitor FullHD deoarece placa video are ieșire video pentru conținut 1080p. Performanțele plăcii video țin și de restul configurației, dar pentru a vă juca la detalii mai mari e nevoie de o memorie RAM de 8GB și poate și un SSD (pentru rularea instantanee a aplicațiilor).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul atractiv, carcasa, performanțele ei, vine cu periferice etc.

Minusuri: poate lipsa unor pachete promo.

Concluzie

Acest Serioux Play V2 e recomandarea mea dar nu e singura recomandare având în vedere numărul mare de configurații oferite de Serioux.

Te-ar mai putea interesa