Serioux Play V1, sistem desktop

Acest sistem desktop Serioux Play V1 vine cu un procesor Quad Core AMD FX 4100, 4GB de RAM, HDD de 1TB, placă video 6770 de 1GB și o carcasă splendidă. Procesorul e unul din seria Bulldozer și care e suficient de bun pentru jocuri. Placa sa video e și e una tare interesantă deoarece e pe 128 de biți și cu care puteți juca fluent jocuri precum Battlefield 3 în mod Full HD și detalii mici, iar dacă optați o rezoluție inferioară cu siguranță veți putea seta mai multe detalii. Se poate observa că are o carcasă Nox Cyclops care mi se pare o alegere foarte bună pentru o astfel de configurație. Play V1 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Carcasa Nox Cyclops

Specificații tehnice

Procesorul său AMD e unul din seria cunoscută Bulldozer și se numește FX 4100. E unul cu patru nuclee la o frecvență de 3.6 GHz și nu e vorba de unul APU ca să beneficiați de Dual Graphics. deci are doar o placă video care e cea dedicată AMD Radeon HD 6770. Aceasta are o memorie GDDR5 de 1 GB și poate rula orice jos fiind un model pe 128 de biți. Placa sa de bază e una decentă însă nu acceptă două plăci în Crossfire, deoarece are un singur slot PCI Express x16. Acesta are sunet integrat, rețea integrată, două sloturi  PCI Express x1 și chipset AMD 760G.

Memoria sa de 4 GB are o frecvență de 1333 MHz și e decentă chiar și când vine de multitasking sau jocuri. Spațiul de stocare e de 1TB și hardul e de tip SATA III. Carcasa sa are unitate DVD RW, patru sloturi USB, mufă LAN, ieșire audio, port VGA dar și altele. Veți primi chiar și un mouse+tastatură dar ar fi fost util un card reader sau porturi USB 3.0. Dar până la urmă e vorba de un desktop pentru pasionații de jocuri și nu pentru cei care vor un desktop office. Jos am pus un clip cu performanțele acestei configurații:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Serioux Play V1 are o configurație foarte bună, carcasă eficientă și robustă, sursă destul de mare pentru eventuale upgrade-uri și un preț atractiv (având în vedere că primiți și boxe).

Minusuri: lipsa unei plăci video seria 7000 (de anul acesta).

Concluzie

Acest desktop Serioux Play V1 e cea mai bună recomandare în acest buget și e o alegere care nu o veți regreta. Alături de acesta se potrivește doar un monitor de 24 de inci Full HD cu intrare HDMI/DVI (are placa video aceste ieșiri) sau poate chiar unul de 27 inci :).

Te-ar mai putea interesa