Serioux Performance, sistem desktop

Un PC pentru jocuri modic în buget la fel, modic, e acest sistem desktop Serioux Performance care vine cu procesor i3, 4 GB și placă video de 2 giga GTS 450. Spre deosebire modelele anterioare Performance V6 și Performance V7, acesta are ceva mai multă memorie RAM și o placă grafică de 2 giga. Procesorul i3 2100 regăsim și pe acest nou model și spun asta pentru că a fost folosit și pe V7. Acest procesor oferă performanțe ridicate dar și un consum redus de energie (ceea ce presupune și temperaturi mai mici) datorită faptului că vine cu placa video Intel HD Graphics 2000 integrată în acest procesor. Având în vedere că e vorba de aceeași placă video nVIDIA GTS 450 doar că pe acesta re 2 GB de memorie video, performanțele în jocuri vor fi ceva mai mari dar nu cu mult. Motiv pentru care acesta ar putea fi un Serioux Performance V8 fără dar și poate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Vine cu un procesor Core i3 Sandy Bridge de 3.1 GHz – 2100 – care e destul de performant în special că are un cache de 3 MB. Capacitatea memoriei de 4 giga și aceasta e la o frecvență maximă de 1333 MHz. Placa de bază vine cu sunet audio HD integrat, rețea integrată Realtek RTL8111E și câteva sloturi.

Dacă vă plac filmele atunci am o veste bună pentru voi, acest Serioux Performance V8 vine cu un HDD de 1 tera deci pe care puteți stoca o mulțime de seriale TV sau filme.După cum am precizat și sus, NVIDIA GTS 450 e un model performant pe 128 de biți și cu o memorie video dedicată de 2 giga. Din păcate nu are periferice incluse, dar poate fi și un lucru bun deoarece vă puteți alege ce periferice doriți. Carcasa folosește o sursă de 450 W, are o unitate DVD și e una Middletower de Gaming. Ca și porturi are: ieșire VGA, LAN, patru USB-uri, ieșire audio, două PS2-uri pentru periferice și microfon. Jos puteți vedea cam care sunt performanțele plăcii video despre care vă ziceam mai sus:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: placa video face față celor mai noi jocuri, hard disk spațios, procesor Sandy Bridge foarte bun, destulă memorie RAM în special că dispusă pe Dual-Channel și are cam toate porturile necesare (mai puțin HDMI care e datorită plăcii video).

Minusuri: nu există un pachet promo cu acesta (desktop+monitor) care să fie bineînțeles la un preț avantajos. Zic asta pentru că majoritatea care-și cumpără un PC nou, își iau și un monitor nou.

Concluzie

Deci dacă nu aveți prea multe alternative în acest buget, u cred că mai are rost să căutați după altul deoarece performanțele în jocuri sunt foarte bune în special că e vorba de o placă video bună pe 128 de biți iar memoria RAM poate fi extinsă la 8. Dacă vă gândiți să faceți acest upgrade, ar fi ideal dacă ați putea să o puneți pe dual-channel (pentru performanțe ceva mai mari). Serioux Performance face parte din clasa mijlocie pentru gaming și deci dacă nu sunteți un gamer înrăit, acesta e cel ami bun PC pentru acei bani.

Te-ar mai putea interesa