Serioux Performance V8

Sistemul desktop Serioux Performance V8 e unul apărut pe piață de maxim o lună și se adresează în special persoanelor care vor un calculator de jocuri, dar unul mai ieftin. Venind cu componente de genul procesor Intel Core i3 2100, 6GB RAM, HDD de 1TB și placă video Nvidia GT440 1GB pe 128 biți o să fie destul de bun pentru sarcini multimedia. Nu putem spune că are un preț mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și astfel e unul dintre cele mai ieftine sisteme de gaming de pe piață.

Poze

Dacă sunteți curioși cum arată atunci trebuie știut că arată ca restul modelelor din seria Performance cum e și Performance fără cod. Carcasa e una neagră, iar butoanele sunt încercuite de cercuri albe. Nu arată deloc rău și având culoarea neagră se poate spune că acest lucru ar fi un plus deoarece majoritatea carcaselor sunt albe.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

V8 e dotat cu procesor Sandy Bridge din noua serie și e vorba despre un i3 de 3,1 giga care are două nuclee. Are 6 giga de memorie RAM și placa video are și ea memorie video proprie de 1GB. Cipul grafic e un Geforce GT440 de la Nvidia și memoria acestuia e de pe 128 biți. Nu știu dacă se mai poate pune memorie RAM, însă cred că 6 GO e o cantitate mai mult decât suficientă. Pentru a vedea cum merg jocurile pe acest calculator vă invit să urmăriți preview-ul.

Păreri pro şi contra

Pro: sursa e una de putere medie de 450W; vine la pachet cu periferice, adică mouse și tastatură; prețul nu mi se pare mare; hardul are o capacitate foarte mare; are multă memorie RAM; vine cu unitate DVD, dar în aceste vremuri ale Blu-ray-ului poate era bine dacă avea unitate Blu-ray.
Contra: placa video putea fi una din seria 500 și era bine dacă avea 256 biți, iar procesorul putea fi un i5.

Concluzie

Probabil că Serioux Performance V8 ar trebui să te intereseze dacă vrei un desktop performant util în gaming, însă trebuie știut că un calculator special de jocuri costă peste 3000 lei, iar acesta costă pe jumătate. Despre fiabilitatea calculatorului se poate spune că e foarte bună deoarece vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4.

Te-ar mai putea interesa