Serioux Performance V7

Un desktop PC ieftin și ideal pentru cei pasionați de jocuri ar putea fi un sistem desktop Serioux Performance V7 deoarece are o configurație destul de bună pentru prețul său. Acesta vine ca alternativă la Performance V6. Și anume are procesor i3 Sandy Bridge, 4 giga de RAM la 1333 MHz, placă video pe 192 de biți și hard de 1 tera. După cum vedeți este un desktop nou cu o configurație bună și cu siguranță puteți juca jocul preferat pe acesta. Dacă ar fi să mai luați un monitor performant cu 2 ms timp de răspuns, calculatorul s-ar ridica undeva la 2.000 de lei. Acest Serioux Performance V7 are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci nu costă foarte mult și cred că mulți doritori și l-ar permite pentru a juca cele mai noi jocuri.

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

După cum am mai precizat mai sus, are un procesor Core i3 model 2100 care are o frecvență de 3.1 GHz, FSB 1333 MHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Placa de bază Intel H61 are sunet integrat VIA VT1708S, rețea integrată Atheros AR8152, un slot PCI Express x16 și trei sloturi PCI Express x1. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga DDR3 la o frecvență de 1333 MHz. Capacitatea hardului este de 1 tera, iar acest hard are o viteză de 7200 de RPM, buffer de 32 MB și este de tip SATA. Placa video nVIDIA GTS 450 are o memorie video de 1 giga de tip GDDR5 pe 192 de biți. Procesorul mai vine și cu o placă video integrată HD 2000 Graphics dar aceea este utilă atunci când folosiți desktopul ca pe unul Office.

Sunt incluse periferice Wireless de la Microsoft (tastatură + mouse). Unitatea centrală vine cu unitate DVD, sursă de 450W și sursă de 450 de W. Pe partea de porturi Performance V7 are mufă RJ-45, patru USB-uri 2.0, paralel,  intrare audio, serial și două porturi PS2.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Serioux Performance V7 este ieftin, configurație decentă pentru jocuri, destule porturi iar raportul performanță preț este foarte bun.

Ca minusuri: nu există un pachet promo cu monitor inclus.

Concluzie

Acest sistem desktop Serioux Performance V7 este un sistem destul de bun pentru a juca jocuri precum Crysis 2, Bad Company 2 dar și alte jocuri noi care cer resurse hardware ceva mai multe.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux Performance V7”

Comentariile sunt închise.