Serioux Performance V6

Unul dintre cele mai performante sisteme desktop PC ale momentului este acest sistem desktop Serioux Performance V6. Un model mai nou și deci cu performanțe mari e Performance V7. Vine cu procesor Intel CoreTM i3 540 la 3,06 giga, 3 giga RAM DDR3, hard de 1 terra cu buffer de 32MB şi placă video dedicată ATI Radeon HD 5670 de 1 giga cu 128 de biţi. Performance V6 costă undeva la 1299 lei şi după cum scriam este unul dintre cele mai performante desktopuri.

Poza

Tower negru

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Serioux Performance V6 este un sistem de gaming, dar parcă era mai bine dacă avea 192 ori 256 biţi la placa video. Pro ar fi performanţa şi preţul modic, dar parcă era mai bine dacă placa video era mai performantă. Un alt minus e faptul că Performance V6 are o carcasă cam urâtă, dar cine se uită sub birou?

Specificaţii tehnice

Sistemul Serioux Performance are procesor i3 dual core, sunet Realtek, 3 giga de RAM de tip DDR3, hard de 1 terra pus pe serial ATA, uitate optică DVD, iar sursa e de 450 W.
Vine la pachet cu un kit Genius format din tastatură şi mouse.

Alternative

Serioux Smart V3 poate fi considerată o alternativă deşi e un sistem office, dar la un preţ asemănător vine şi cu monitor de 18 inci.

Concluzie

Acest sistem Serioux Performance V6 este destul de bun pentru gaming şi îl recomandă procesorul performant, memoria de 3 giga, placa video de 128 biţi şi hardul de 1 giga.

Te-ar mai putea interesa