Serioux Performance V14b, sistem desktop multimedia

Serioux Performance V14b e un desktop performant destul de reușit deoarece la un așa preț nu prea există alternative, iar un desktop pe componente nu cred că ar ieși la fel de accesibil. Carcasa acestui desktop e destul de bună și se poate observa că e una Delux. Configurația acestui desktop pe una multimedia datorită procesorului și acelei plăci video NVIDIA. Nu e nevoie de un buget mare pentru a-l achiziționa dar trebuie să luați în considerare că trebuie un monitor bun și sistem de operare. Eu aș alege Windows 7 deoarece interfața de la 8.1 mi se pare inutilă.

Dacă vi se pare cam scump și nu veți juca jocuri pe el, atunci vă recomand un desktop doar cu placă video integrată și procesor Intel Pentium ori AMD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unitatea
Unitatea

Procesorul Core i3-4160 e un Haswell destul de reușit deoarece face parte din a 4-a generație. De aceea placa video e ceva mai bună decât a a seriei precedente însă tot nu se compară cu una dedicată. Pentru cei pasionați de jocuri și nu numai, are o placă GT 630M care poate rula cam orice însă tot nu e vorba de una de ultimă generație. Dacă vreți ceva care să poate rula orice joc la detalii maxime e nevoie de seria GTX dar și de componente diferite (procesor Core i7, 16GB RAM și SSD).

Acesta are 8GB de RAM și un hard de 1 TB, sunt destul de bune dar întotdeauna e loc de mai bine. Sistemul de operare ales ar trebuie să fie unul nou și pe 64 de biți deoarece unul pe 32 de biți nu va recunoaște toată memoria RAM.

Plusuri: are periferice incluse, preț atractiv, componente hardware acceptabile, posibilitate de upgrade etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux Performance V14b e alegerea corectă pentru cei pasionați de jocuri și internet. Nu trebuie să fiți un gamer pentru a opta pentru acest desktop, iar dacă vreți ceva mai bună fie optați pentru un upgrade ori alegeți un desktop mai performant. Clipul de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre cum s-ar descurca placa video într-un joc dar asta ține și de restul componentelor.

Te-ar mai putea interesa