Serioux Performance V14, desktop gaming

Dacă-ți plac jocurile și vrei un desktop ieftin pentru a le putea juca atunci îți recomand Serioux Performance V14. Acesta e unul cu procesor i3 4150, 8GB memorie RAM și placă video GT 630.
Datorită componentelor menționate mai sus acest PC e unul perfect pentru gaming, dar și pentru sarcini multimedia.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din păcate nu are sistem de operare, însă instalarea acestuia nu e un proces prea complicat, eu recomandând Windows 8.1.
Aspectiv arată bine, dar nu știu pe câți dintre voi îi interesează cum arată. Vine cu o carcasă Delux foarte ieftină, dar bună și stabilă. Până la urmă stabilitatea e foarte importantă când vine vorba despre a cumpăre un PC.

Unitatea
Unitatea

Pe partea de specificații stă foarte bine deoarece are procesor i3 4150 din seria Haswell, 8GB memorie RAM, iar hardul e unul foarte mare de 1000 de giga. Dacă-ți plac jocurile atunci placa Nvidia GeForce 630 te va ajuta în acest sens. Placa grafică e una cu memorie dedicată, lucru util deoarece nu va consuma din memoria sistemului. Dacă te interesează placa de bază atunci aici o găsești.
Am pus alături și un clip cu capabilitățile plăcii video. În acest clip poți vedea cum merg jocurile, adică foarte bine.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi prețul mic, că are specificații bune, componentele dintr-o generație nouă și că îi poți face upgrade pe bani puțini.
Probabil că singurl minus ar fi că nu are SSD, însă hardul fiind unul rapid pe SATA3 nu o să aveți probleme. Deci, la o viteză de circa 600Mb a hardului o să puteți descărca fără probleme chiar și cu net de 500Mbps.

De final pot să spun că acest desktop e numai bune pentru cineva care vrea ceva în care să se poată baza. Performanțele sunt mult superioare unui laptop cu i3 deoarece acest desktop are o putere consumată superioară.
După cum ziceam anterior, acest model vine fără OS și de aceea eu recomand Win 8.1, dar trebuie avut grijă să instalați driverele de pe CD-uri deoarece cele instalate de Win nu sunt prea bune.

Te-ar mai putea interesa