Serioux Performance V13, desktop cu i3-4130

Dacă te interesează un desktop perfect pentru acasă care să aibă niște componente ok și performanțe peste medie atunci ar trebui să te orientezi înspre un sistem făcut de Serioux. Un astfel de PC e Serioux Performance V13, iar lucrurile cu care se evidențiază față de restul concurenței sunt procesorul i3 Haswell, prezența unei plăci video dedicate, memoria RAM de 8GB și stabilitatea.
Eu aș recomanda un astfel de PC unei persoane care vrea un calculator cu care să se poată uita la filme Blu-ray, să intre pe net și să se joace câte un joc la sfârșit de săptămână.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », acesta fiind așa de mic deoarece nu vine cu monitor în pachet, ci doar cu mouse și tastatură. Dacă sunteți indecis ce monitor să luați atunci eu recomand BenQ GL2460 deoarece e unul dintre cele mai bune monitoare existente în acest moment pe piață.

Carcasa
Carcasa

Acest PC vine cu un procesor i3-4130 montat pe o placă de bază socket 1150 care poate fi văzută aici, iar memoria RAM e de 8GB… pentru orice eventualitate. Jocurile o să meargă bine deoarece e dotat cu placă video GT 630 care rulează jocurile perfect… lucru care poate fi văzut din preview-ul video care l-am postat la final.
Din păcate pe partea de soft vine chel, adică nu are nimic. De aceea eu recomand să instalați Windows 8.1 pe 64 biți. Multă lume va încerca să instaleze Windows 7, însă nu e prea bine să faceți acest lucru deoarece 7 e cam depășit.

Eu apreciez la acest model că e foarte rapid, stabil și ieftin. Să nu subestimați procesorul i3 deoarece e mai rapid decât unul Pentium în unele sarcini, iar în comparație cu un i3 de notebook e de vreo două ori mai rapid.
Nu era rău dacă venea fără unitate optică deoarece eu nu prea îi văd rostul… până și jocurile le poți descărca legal de pe net după ce le cumperi, iar sistemul poate fi instalat de pe USB stick.

Deci, dacă vrei un PC gata făcut care să aibă niște specificații mai mult decât ok atunci ar trebui să alegi acest model. Despre Serioux, dacă nu știați, e o firmă românească care face PC, se ocupă cu vânzarea de tablete și telefoane.
Alături e clipul care prezintă capabilității plăcii video Nvidia.

Te-ar mai putea interesa