Serioux Performance V12, desktop gaming

Sistemul desktop Serioux Performance V12 e unul bun la jocuri deoarece vine cu un procesor i3 puternic, 6 giga de RAM și o placă video GT 630. Chiar dacă i3-ul e unul dintr-o generație anterioară (Ivy Bridge) scoate un punctaj foarte bun de 4272 puncte la benchmark, iar placa video e foarte actuală.
Un astfel de PC ar fi foarte bun pentru cineva pasionat de jocuri sau pentru o persoană care are nevoie de un calculator puternic pentru diverse sarcini.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un desktop deosebit care e foarte puternic. Prețul său e așa de mic deoarece nu vine cu monitor și nici cu sistem de operare preinstalat. Dacă nu aveți monitor atunci eu vă recomand Samsung LS22C300HS.
Din păcate nu e menționat nimic de placă wireless, deci nu are și asta înseamnă că va trebui să vă cumpărați un adaptor wireless (costă vreo 20 lei) dacă vreți să conectați desktop-ul la Internet fără a utiliza LAN-ul.

Carcasa
Carcasa

Vine cu un procesor i3-3240 din seria Ivy Bridge, 6GB memorie RAM și cu un hard de 1TB. Jocurile merg foarte bine deoarece are placa video GT 630M care e una apărută de ceva timp, dar tot e una foarte bună la gaming. Dacă sunteți un maniac atunci poate că ar fi bine să instalați și un SSD în el deoarece sporul de viteză se va vedea foarte clar.

Plusurile acestui model ar fi componentele de top (se știe că procesorul Intel e mult mai stabil decât oricare AMD echivalent), prețul deloc exagerat și prezența perifericelor (mouse și tastatură). Singurul minus ar fi lipsa Windows-ului, dar bănuiesc că aveți deja și știți cum să-l instalați.

Concluzia mea referitoare la Performance V12 e că e un PC foarte bun, însă ar fi putut să instaleze ceva Windows pe el, fie chiar și Windows 7 Starter sau ceva variantă Trial. Utilizarea sa e una foarte simplistă, iar după ce instalați sistemul de operare va mai trebui să instalați driverele. Însă numai cele care vine cu desktop-ul sunt bune, deci driverele Nvidia trebuie instalate de pe CD și nu de pe site-ul Nvidia.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux Performance V12, desktop gaming”

Lasă un comentariu