Serioux Performance V11, desktop performant

În comerț sunt multe desktopuri preasamblate, dar câte din ele sunt cu adevărat bune? Cu certitudine pot spune că modelele Serioux fac parte din categoria celora pe care le-aș recomanda fără ezitare. Un astfel de model e acest Serioux Performance V11 care nu doar e foarte ieftin având un preţ bun Vezi prețul special de azi », ci vine cu componente de ultimă generație cum ar fi procesor i3-3220 și placă video GT630.

Aspect

Carcasa e un model Floston ATX care va asigura o răcire eficientă. Fiind un model Midi Tower nu o să vă fie greu să-i faceți upgrade la un moment dat. Până la urmă upgrade-ul depinde și de capabilitățile plăcii de bază.

Carcasa
Carcasa

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor capabil Intel Core i3 model 3220, 6 giga de RAM și o placă video GT 630 care are 2GB memorie RAM. Referitor la hard disc nu trebuie să vă faceți prea mari griji deoarece acest model vine cu un hard de 1TB ceea ce e foarte mult și o să vă fie suficient pentru colecția de filme sau muzică.
Placa video e una foarte capabil și doar numele e oarecum similar cu cel al GT 630M – varianta laptop. Pentru a vă convinge de ce poate vă recomand preview-ul de alături.

Păreri pro şi contra

Hardware-ul e unul mai mult decât capabil deoarece vine cu ce e mai tare de la Intel și Nvidia. Normal că Intel dispune de procesoare i7 iar Nvidia de plăci GTX, dar acesta e un desktop gaming entry level. Cei 6 GB memorie RAM o să vă ajute să rulați majoritatea sarcinilor cât mai fluent, iar pentru o utilizare mai eficientă a lor v-aș recomanda să instalați Windows 8 sau 7 pe 64 bit (sistemele de operare pe 32 bit nu văd mai mult de 3GB RAM).
Nu aș putea spune că nu-mi palce ceva anume la acest model. Puțin îmi displace faptul că nu e prezentat în detaliu ceea ce conține, mai exact ce fel de model de placă de bază e, de la ce brand e hardul și de la ce brand (Asus/MSI etc) e placa video. Poate că acest lucru nu e furnizat din anumite motive pentru a nu crea confuzii.

Concluzie

În concluzie, dacă doriți un desktop de gaming pe bani puțini atunci v-aș recomanda un astfel de model. Poate duce fără probleme majoritatea jocurilor noi și în opinia mea nu va trebuie să-i băgați ceva suplimentar (plăcuțe RAM sau ceva de genul) în următorii 2 ani.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux Performance V11, desktop performant”

Comentariile sunt închise.