Serioux Performance V10

Sistemul desktop PC Serioux Performance V10 e un desktop ieftin pentru un gamer și poate fi cadorisit în caz că nu aveți prea multe opțiuni. Alături de acesta vă recomand să luați și un monitor FullHD deoarece are o configurație puternică și oferă un spațiu de lucru mai mare. Dacă vreți să mențineți un anumit buget, un model de 21.5 inci e satisfăcător. Nu trebuie să luați un mouse sau o tastatură alături de acesta deoarece sunt incluse, poate doar un sistem audio 2.1 ar fi necesar (dacă vă place muzica și filmele). Apreciez că vine cu un procesor IvyBridge și hard de 1TB. Se pot stoca multe filme, melodii și alte tipuri de fișiere media. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Această unitate centrală Floston Winner e des utilizată de Serioux pentru noile desktopuri deoarece e ieftină și bună.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Acel Core i3-3220 e un procesor din a treia generație care oferă un plus de performanță, eficiență și o placă video Intel HD 2500. Această placă video e bună pentru utilizare office în caz că desktopul nu are placă video dedicată. În cazul acestui desktop, nu se pune problema deoarece vine cu două plăci video iar cea mai performantă e cea care v-o recomand să o folosiți.

Placa de bază e una cu chipset Intel H61 și oferă sloturi diverse, sunet integrat și rețea integrată. Multitaskingul e bun cu 4GB de RAM și vă recomand un Windows pe 64 de biți, iar versiunea e alegerea voastră (7 sau 8). Spre deosebire de multe PCuri în acest preț, acesta oferă u spațiu de stocare de 1TB. Placa video dedicată GT 630 e una nou și e destul de ieftină, în caz că vă gândiți să vă faceți un desktop pe componente. Dar nu cred că veți ieși mai ieftin.

Carcasa e una obișnuită, are o sursă de 500W, două porturi PS2 (pentru acele periferice incluse), DVI, port audio și LAN. Jos am pus un clip cu performanțele plăcii grafice NVIDIA:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: raport performanță/preț foarte bun, perifericele necesare sunt incluse, port DVI (deci trebuie să luați un monitor cu o astfel de mufă), sursă de 500 W și posibilități de upgrade.

Minusuri: nu există încă un pachet promo cu monitor de 21.5 inci.

Concluzie

Acest Serioux Performance V10 e un model nou al acestei serii multimedia, deci nu se adresează gamerilor înrăiți însă dacă nu aveți pretenții mari, vi-l recomand.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux Performance V10”

Comentariile sunt închise.