Serioux Nvidia H7, desktop de gaming foarte bun

Update: A apărut generația 2 a Serioux Nvidia H7 și o găsești aici. Această nouă generație se remarcă prin procesor i7-4790, 8GB memorie RAM și hard de 1TB. Normal că vine cu placă video dedicată (marca Nvidia) super rapidă și alte facilități întâlnite și la generația 1.

Serioux Nvidia H7 e un sistem desktop foarte bun deoarece oferă o carcasă foarte interesantă și o configurație cu Haswell. Chiar dacă carcasă arată puțin cam ciudat comparativ cu cea a altor dar are un sistem de răcire foarte bun. Configurația vine Intel Haswell, destulă memorie RAM, o placă video din seria GTX și multe altele. Se poate observa că poate fi transportat cu ușurință de către o persoană în special că are acele forme. Ca și lățime, e cam cât două carcase, dar merită să faceți o asemenea investiție. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar eu zic să vă luați și un monitor LG 23M45H.

Poze

Am postat o poză cu această carcasă din care se poate observa cât de mică e și e chiar mai lată decât altele.

Carcasa
Carcasa

Specificații tehnice

Procesorul său e de tip Core i7-4770K a apărut recent alături de un Core i5 (există un desktop similar dar cu acel i5 Haswell). Bineînțeles, restul configurației e pe măsură adică e de ultimă generație. Nu trebuie să uităm că are două plăci video dar care nu cred că vă vor încurca deoarece comutarea se face automat, iar cea integrată e numai bună pentru cei care țin să nu aibă o factură la curent prea mare. GTX 760 e una dintre cele mai performante plăci video dar nu e și ultima apărută. Despre placa de bază nu vă pot spune mare lucru deoarece nu cunosc care e, dar mai mult ca sigur că e vorba despre una de aici.

Are 8GB de RAM la 1600 MHz și 2 medii de stocare (un HDD și un SSD). Hardul e destul de generos iar SSD-ul e și el mare – 60GB. SSD-ul va oferi un plus de performanță desktopului, adică totul se mișcă mai repede (defapt, aplicații vor porni instantaneu). Carcasa vine cu destule sloturi, o sursă de 600 W și ieșire video (multe dintre ieșiri sunt oferite de acea plăci video NVIDIA). Jos e un clip cu performanțele acestei plăci video, iar performanțele ei țin și de restul configurației și chiar de sistemul de răcire:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: placă video foarte bună (adică se descurcă în orice joc apărut), carcasă excelentă, două medii de stocare și procesor de ultimă generație pentru gaming.

Minusuri: poate că unii ar spune că e destul de scump, dar nu o să mai găsiți un desktop similar pe piață.

Concluzie

Acest Serioux Nvidia H7 e unul dintre noile desktopuri cu carcasă NVIDIA și chiar dacă e de la Serioux, producătorul doar le asamblează. Prețul e mai atractiv așa decât dacă ați lua pe componente un alt desktop. Însă, alterntive sunt destule cu configurații apropiate de a acestui model.

Te-ar mai putea interesa