Serioux Nvidia H5, mini desktop pentru gaming

Update: A apărut a doua generație Serioux Nvidia H5 care e dotată cu procesor i5 4460.

Serioux Nvidia H5 e cea mai nouă capodoperă a celor de la Serioux și e un model cu i5 alternativă la H7 care are i7. Nu costă deloc mult în opinia mea deoarece are un desktop bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un desktop realizat din cele mai bune componente. Un monitor care se potrivește cu el e LG 23EA63V-P.
Eu l-aș recomanda acelora pasionați de gaming deoarece are cele mai noi componente. Dar, să știți că nu e neaparat pentru cei pasionați de jocuri deoarece și cei care fac editări video au nevoie de un PC puternic, iar acest model ar fi o soluție care eu aș recomanda-o.

Aspect

BitFenix Prodigy Midnight Black e carcasa acestui sistem, iar la magazinele de specialitate aceasta costă peste 300 de lei. E o carcasă foarte bună, iar câteva păreri cu referire la ea găsiți în clipul de la final.

Carcasa
Carcasa

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor i5 4570, 8GB RAM și placă video Nvidia GTX650, lucruri care te ajută să joci cele mai noi jocuri fără sacadări. dacă vreți să întrebați despre placa de bază atunci nu știu mare lucru decât că e un model cu suport Haswell și că probabil e una de aici.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; arată bine; au ales cele mai bune componente; i se poate face upgrade dacă credeți că e nevoie de așa ceva; capacitatea de stocare e una foarte mare și are chiar și SSD așa încât să aveți acces instant la cele mai bune importante informații de pe PC.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un PC care să arate bine și care să se comporte fără reproșuri atunci acest model H5 are fi cea mai bună soluție. Există varianta să-ți faci un calculator pe bucăți, dar e prea mult stres și tot atâția bani vei da. Specialiștii de la Serioux au ales cele mai bune componente așa încât să fie compatibile una cu alta si să nu apară probleme pe parcursul utilizării. Ar mai trebui specificat faptul că pe acest sistem e de recomandat să instalați Windows 8 pe 64 biți.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux Nvidia H5, mini desktop pentru gaming”

  1. Am cumparat acest produs, dar am ceva dubii cu privire la componente. Ex: Placa de baza Asus H87i-PLUS nu suparta memoria ddr 3 de 1866 mhz.

Comentariile sunt închise.