Serioux Nvidia H3, desktop de jocuri

Serioux Nvidia H3 e un desktop PC pentru jocuri care se adresează celora care vor un PC puternic și stabil. E o alternativă la H7 (model cu i7) și cine cu procesor i3, placă video Nvidia GeForce și 8GB memorie RAM. Aceste specificații ajută la rularea jocurilor la rezoluție Full HD.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Perifericele precum mouse și tastatură sunt integrate în pachet, iar dacă nu ai monitor atunci eu îți recomand un model precum LG 23MP65HQ.
Alături am pus o poză și cu carcasa așa încât să-ți faci o părere despre cum arată și ce poate.

Carcasa
Carcasa

Specificațiile esențiale ale acestui model ar fi procesorul rapid i3 4150 (model dual core de la Intel), cei 8GB memorie RAM și placa video foarte rapidă. Spațiul de stocare e mai mult decât suficient (fiind vorba despre 1TB), iar accesul la informație e unul rapid deoarece are 7200 rotații, iar magistrala e una SATA 3. Legat de SSD pot spune că aș recomanda să instalezi așa ceva pe el deoarece o să te ajute să descarci mai rapid pe el.
Pe partea software nu vine cu sistem de operare și de aceea îți recomand să instalezi Windows 8.1 ori 7 (performanțe maxime o să obții doar cu 8.1).

Plusurile acestui model ar fi aspectul (aici e „vinovată” carcasa), stabilitatea (asigurată de procesorul Intel; știm cu toții că procesoarele celor de la Intel sunt cunoscute pentru stabilitatea de care dau dovadă) și performanța (mulțumită procesorului dual core și plăcii GeForce rapide).
Nu era rău dacă avea procesor i5, dar și i3 e destul de bun. (Dacă la un moment dat vrei mai multă putere atunci poți să-i faci upgrade.)

Ca o concluzie aș spune despre modelul acesta că e unul foarte rapid și care o să te ajute să te joci fără probleme jocurile tale preferate. Dar, nu e destinat neaparat jocurilor, ci și sarcinilor mai complexe care au nevoie de putere de procesare.

Te-ar mai putea interesa