Serioux Navigator V5, desktop cu Intel Celeron

Sistemul desktop Serioux Navigator V5 e unul destul de nou și se poate observa după componentele sale. Carcasa folosită pe acest model e una Delux care e prezentă și la altele. Un desktop de tip office dar care poate fi folosit pentru a viziona filme. Deci poate fi util și pentru cei care vor să-l folosească acasă și care nu vor ceva pentru jocuri. Pe partea de dotări are ceam ce vă puteți dori la un model în acest buget, dar mai e și varianta să faceți unul pe componente. Îmi place cum arată, e compact, fiabil și poate reprezenta următoarea alegere. Dacă nu vă place acesta, există și alte alternative de la acest brand și fiecare desktop are un preț corect.

Prețul său e destul de atractiv pentru că e oferit de un producător bun și desktopul nu are Windows. Deci trebuie să alegeți voi o versiune, chiar și un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unitatea
Unitatea

Procesorul Intel e un Celeron 1840 de 2.8 GHz cu placă video Intel HD Graphics. Aceasta nu e una cu memorie video proprie de aceea nu e și așa de bună pentru jocuri. Dacă vreți ceva mai bun, atunci trebuie să achiziționați o placă video suplimentare care are memorie video proprie. Placa de bază suportă upgrade-uri dar nu prea multe.

CU 4GB de RAM, veți beneficia de un multitasking bun și trebuie să alegeți un sistem de operare pe 64 de biți. hardul e de 7200 RPM cu capacitatea de 500GB. Sunt incluse periferice standard, adică mouse-ul și tastatura. Carcasa sa e ceva mai mică decât la alte desktopuri – middletower.

Plusuri: are periferice incluse, a fiabil, destulă memorie RAM, hard performant, destule porturi și preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Serioux Navigator V5 e o alegere bună pentru cei care caută ceva fiabil și nu au un brand preferat. Pe partea de viteză de procesare nu impresionează, iar dacă aveți nevoie de mai mult, vă recomand un Pentium sau un Core i3. Procesoare mai bune decât cele menționate anterior le veți avea nevoie doar dacă vreți un desktop de gaming/multimedia.

Te-ar mai putea interesa