Serioux Media V8, PC de gaming

Pentru cei pasionați de jocuri și nu numai eu am o recomandare ca și desktop – Serioux Media V8. Foarte fain în acest moment e faptul că vine și cu monitor, și nu orice monitor, ci un Philips de 21.5 inci care afișează imaginile la o calitate bună și care are unghiuri de vizibilitate foarte bune.
Cum ziceam, acest Serioux e unul pentru cei cu pretenții de la un desktop, iar un lucru interesant e prezența Windows 8. Dacă nu vă place așa de mult acest SO atunci puteți să-l faceți să arate ca 7 instalând programul Classic Shell. 😉

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». După cum zicea, e foarte bine că s-au decis să includă și un monitor, însă s-ar putea ca la un moment dat să nu mai fie disponibil alături de monitor. Un alt lucru care trebuie știut e faptul că vine cu o carcasă Delux MV871. În mod normal e cu albastru, dar s-ar putea să fie cu roșu deoarece MV871 e disponibilă și pe roșu.

Carcasa
Carcasa

Vine cu niște specificații demne de invidiat. Să nu credeți că i3-ul de desktop e slab deoarece e unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață, fiind comparabil cu un i5 sau i7 de laptop. Modelul procesorului e i3-3240, iar seria din care face parte e Ivy Bridge. Pe partea de memorie RAM are 4 giga care sunt mai mult decât suficienți. Având sistem de operare preinstalat o să-l puteți utiliza din prima.

Lucrurile pozitive ale acestui model de desktop sunt prezența perifericelor, performanța peste medie a componentelor, prețul deloc mare și stabilitatea (știm cu toții știm cât de important e acest lucru). Din păcate eu aș fi ales Windows 7 și nu-mi explic de ce au ales 8, dar probabil că oferă posibilitatea de downgrade. Cu certitudine pot spune că dacă vreți să instalați 7 atunci va trebui să formatați hardul etc.

Per ansamblu acest desktop e unul care merge destul de bine și l-aș recomanda chiar și pe post de desktop gaming pentru cei care au n buget restrâns. Alături se poate vedea cm merg jocurile pe placa GT 630 de la Nvidia.

Te-ar mai putea interesa