Serioux Media V7B

Acest sistem desktop Serioux Media V7B e unul bun pentru conținut multimedia dar și pentru utilizare office. Are o configurație modestă pentru cât costă și aici mă refer la procesorul Core i3, cei 4GB RAM, hard disk de 500GB și placă video GT 630. Deci nu e la fel de performant ca un V9B dar cu siguranță e atractiv pentru cei care nu au pretenții prea mari în ceea ce privesc jocurile. Observăm că are o carcasă similară, perifericele incluse sunt aceleași și are Windows 8 preinstalat. Consider că e o alegere bună deoarece în același preț nu cred că veți reuși să asamblați un desktop pe componente și să puneți și Windows 8 pe el. Îi puteți face și upgradeuri în caz că vreți mai multă performanță în special că are o sursă de 500W. V7B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un procesor Core i3-3220 care e un Ivy Bridge decent având în vedere că are placă video Intel HD 2500 și o frecvență de 3.3 GHz. E bun atât pentru jocuri cât și în aplicații office. Bineînțeles mă refer la cei care vor să încerce o rezoluție HD pentru jocuri și aplicații office obișnuite. Placa de bază cu chipset Intel H61 are sunet integrat, rețea integrată și memorie la 1333 MHz. Acea memorie e suficientă având în vedere c e de 4GB dar ar fi fost ideal dacă era de 1600 MHz.

Spațiul de stocare e și așa suficient și nu cred că unul de 1TB era mai bun deoarece mulți nici nu țin prea multe fișiere pe PC. Placa video Nvidia GT 630 e una bună dar care e inferioară celei AMD de pe V9B. Deci dacă vă plac jocurile, V9B e alegerea mai bună. Carcasa vine cu unitate DVD, sursă de 500 W, PS2uri, USBuri 2.0, VGA, audio etc. Oricum de la placa video pornesc cele mai bune și uzuale porturi video (pentru un eventual monitor Full HD). Windows 8 e cel mai bun sistem de operare și care-l recomand în special dacă e pe 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț decent, multitasking bun, se descurcă decent în jocuri (detalii medii), vine cu Windows preinstalat și sursă suficient de mare pentru a mai face niște upgradeuri (pe viitor).

Minusuri: memoria nu e de 1600 MHz.

Concluzie

Acest Serioux Media V7B e recomandarea mea în acest buget și dacă vreți ceva mai deosebit ori mai ieftin, există destule modele din care puteți alege, însă nu toate sunt la fel de accesibile ca și cele de la Serioux.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux Media V7B”

  1. E al doilea desktop de la Seroiux care il detin si sunt foarte multumit de calitatea componentelor din care s-a facut asamblarea. procesorul se descurca mai mult decat bine, iar placa video ruleaza orice.

Comentariile sunt închise.