Serioux Media V7

Un sistem desktop interesant și care vi l-aș putea recomanda e Serioux Media V7. Spun asta deoarece prețul e destul de ok pentru a fi cadorisit iar configurația e una decentă pentru jocuri. Nu văd de ce ați alege un laptop în locul acestui PC deoarece acela nu oferă Windows 8 preinstalat, o placă video așa de performantă și procesor Core i3. În acest buget vă puteți cumpăra doar un laptop cu Pentium, FreeDOS și placă video pe 64 de biți. Bineînțeles, aveți nevoie de un monitor LED Full HD, care e undeva la 500-600 lei. Carcasa aleasă pentru acest desktop e una decentă – Floston Winner. Media V7 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Core i3-2120 de 3.3GHz se descurcă decent chiar și în jocuri și aplicațiile office. După cum știți aceste procesoare vin și cu o placă video integrată tot de la Intel (e integrată în procesor). Deci aceste procesoare pot fi o soluție office decentă în special că oferă o viteză de procesare decentă. Placa de bază Intel H61 are sunet integrat, rețea integrată, diverse sloturi și o memorie de 4GB. Bineînțeles, acesta poate fi upgradată dar nu văd rostul unei memorii mai mari de 8GB.

Are și un hard disk mare care e destul de performant – 500GB SATA. Placa video  AMD Radeon HD 6570 de 1GB e un model cu BUS de 128 de biți care face față decent unor jocuri recent apărut dar nu se adresează gamerilor pretențioși. Pe partea de software are doar Windows 8 preinstalat. Sutn incluse și perifericele cunoscute – mouse și tastatură.

Carcasa sa e una de tip Middletower și nu e chiar ideală pentru gaming datorită lipsei sistemului de răcire avansat. Însă, are o sursă de 500W, 2xPS2, trei porturi audio, patru USBuri și mufă LAN. Bineînțeles mai sunt și ieșirile video ale plăcii video dedicate AMD. Jos am pus o demonstrație oferită de placa video iar în funcție de restul configurației, depind și numărul de frame-uri pe secundă obținute.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: placa video AMD poate reda orice joc, Windows 8 preinstalat, periferice incluse și sursă mare.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Serioux Media V7 e o soluție pentru cei care vor să joace jocuri, vor să vizioneze filme sau sunt pasionați de editare foto sau video. Nu e un desktop de gaming deoarece performanțele sunt limitate de procesor, dar puteți să-i face upgrade-uri pe viitor având în vedere sursa de 500W.

Te-ar mai putea interesa