Serioux Media V6B

Serioux Media V6B e un sistem desktop PC de tip multimedia util pentru cei pasionați de filme pe calculator și de eventual un film la sfârșit de weekend. Nu costă deloc mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim unitatea și perifericele aferente, mai puțin monitor. Componentele de bază ar fi procesorul Intel G550, cei 6GB memorie RAM și cipul grafic GeForce 210.

Aspect

Dacă te interesează cum arată atunci trebuie să știi că vine cu o carcasă Delux pe negru. Astfel, această carcasă middletower e numai bună pentru calculatorul office-multimedia de față. Fiind o carcasă mare, se pot instala multe unități optice în ea deoarece are 3 locașe pentru unități optice.

Carcasa
Carcasa

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor Intel Celeron model G550 care normal că e dual core. Memoria RAM e una suficient de mare fiind de 6 giga DDR3, iar capacitatea de stocare e mare datorită hardului de 500 de giga pe SATA. Placa video de bază e una dedicată model GeForce 220 cu memorie de un giga. Despre porturi se poate spuen că vine cu ce e mai important adică USB, VGA și PS2… printre altele. (HDMI zic că are deoarece placa video în mod normal are acest port. Puteți să vă convingeți despre acest aspect aici.)
Chiar dacă nu e un calculator de jocuri, ele tot vor rula foarte bine, iar despre acest lucru vă puteți face o părere din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; poate fi utilizat cu succes pentru vizionarea filmelor HD; Serioux e un brand foarte cunoscut în domeniul sistemelor PC făcute preasamblate; sursa e una puternică de 450W și de aceea dacă vreți să-i faceți upgrade sistemului o să o puteți face fără prea mari probleme
Contra: procesorul e un Celeron; nu vine la pachet cu monitor.

Concluzie

Pentru cei care nu sunt pasionați de jocuri cred că acest model ar fi foarte bun. E numai bun pentru la școală sau pentru facultate deoarece vine la un preț mic, iar programele rulează excelent. Nu vine cu sistem de operare și de aceea v-aș recomanda să instalați Windows 7, 8 sau un alt sistem pe 64 biți.

Lasă un comentariu