Serioux Media V6

După cum se și numește, acest sistem desktop Serioux Media V6 e destinat redării conținutului media și nu numai. Acesta vine într-un pachet destul de interesant având și un monitor inclus în același preț, ca şi Promo V3. Sau mai bine zis puteți lua două la un preț foarte avantajos. Prețul acestui pachet promo e undeva la 1.279 lei și vă asigur că își merită toți banii. Placa video GeForce G210 e un model pe 128 de biți cu memorie video de 1 giga dar care nu e așa de nou motiv pentru care multe jocuri noi vor rula doar la detalii mici și medii. În rest e un desktop PC bun pentru vizionare de filme și aplicații office. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată carcasa
Pachetul monitorului

Specificații tehnice

Procesorul e oferit de Intel și e vorba de un Celeron Dual Core numit G530. Acesta are o frecvență de 2.4 GHz și are un cache de 2 MB. Având în vedere că face parte din familia Sandy Bridge, are placa video HD Graphics 3000 integrată în procesor. Deci poate reda filme HD fără probleme dar și unele Full HD. Placa de bază cu chipset Intel H61 vine cu sunet integrat de tip HD, rețea integrată Realtek RTL8111 și destule sloturi (un PCI Express x16 și trei PCI Express x1). Are o memorie RAM de 4 giga la o frecvență maximă de 1333 MHz.

Hard disk-ul de 500 giga și e unul SATA de 7200 RPM cu buffer de 16 MB. Placa video nVIDIA GeForce e un model cu memorie video dedicată de 1 giga și poate face față cu brio jocurilor 3D mai vechi. Sistemul de operare instalat pe acesta e Free DOS care e unul gratuit și deci nu influențează prețul acestui sistem desktop. Odată cu achiziția acestuia veți primi un mouse și o tastatură. Carcasa folosită pentru construirea acestui sistem e una Middletower de tip Home Office. Aceasta folosește o sursă de 450 W și are destul de multe porturi (VGA, două PS2-uri, LAN, ieșire audio, patru USBuri 2.0).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Media V6 are o configurație destul de decentă, vine la un preț promoțional și are destul de multe porturi utile.

Minusuri: ar fi procesorul care putea fi înlocuit cu unul mai performant (de exemplu cu un Pentium Dual Core).

Concluzie

Acest sistem desktop Serioux Media V6 e recomandarea mea pentru cei care se joacă jocuri mai puțin sofisticate și doresc un calcultator pentru vizionara de filme 720p.

Lasă un comentariu