Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Media V5

Un desktop PC destul de performant este acest sistem desktop Serioux Media V5 deoarece vine cu procesor Intel 3400, 4 giga de RAM, hard de 500 de giga şi placă video dedicată de 1 giga de la nVIDIA. Serioux Media V5 are un preț bun Vezi prețul special de azi şi cred că este un preţ modic având în vedere că are o configuraţie pentru jocuri şi mai mare şi un monitor LG de 18,5 inci inclus. Puteţi juca majoritatea jocurilor pe această configuraţie decentă pentru un astfel de preţ. Monitorul este unul destul de bun şi are un design elegant în culoarea neagră lucioasă.

Poze

Pachet

Doar unitate centrală

Specificații tehnice

Procesorul este unul oferit de Intel și anume este un model Dual Core E3400 care are o frecvență de 2,6 MHz, tehnologie 32 nm și cache de 1 MB. Placa de bază are chipset Nforce 630A, rețea integrată, sunet integrat 7.1 canale, două sloturi PCI, un slot PCI Express x16 și placă video integrată GeForce 7025. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga la o frecvență de 1333 MHz și este de tip DDR3. Spațiul de stocare al hard disk-ului SATA 2 este de 500 de giga la o viteză de 7200 de rotații pe minut și un buffer de 32 MB.

Media V5 mai are și o placă video dedicată nVIDIA GeForce G210 care are o memorie video de 1 giga pe 64 de biți. Unitatea centrală de tip Middletower are o unitate optică DVD, o sursă de 450 W, intrare audio 6 în 1, serial, rețea Rj-45, două porturi PS2, paralel și patru USB-uri 2.0.

Monitorul LG W1946S-BF este unul LCD cu un timp de răspuns de 5 ms, reproduce 16 milioane de culori, are o diagonală de 18,5 inci și o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: Serioux Media V5 are o configurație decentă pentru a te juca orice joc la detalii medii sau mari, are periferice incluse, ieftin și monitorul este unul foarte bun.

Ca minusuri: placa video este pe 64 de biţi.

Concluzie

Acest sistem desktop Serioux Media V5 este unul pentru jocuri dar și pentru vizionarea de filme, deci este unul multimedia având în vedere că vine cu un monitor destul de bun și are o placă video dedicată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu