Serioux GoTab S970

Tableta Serioux GoTab S970 e una dintre acele modele accesibile care prind la români. Vine cu un procesor de 1.2 GHz, 1GB de RAM, 8GB și noul Android – 4.0 ICS. Cu siguranță noul Android va fi de folos deoarece are o mulțime de caracteristici în plus iar interfața e realizată mai bine. Poate fi o alternativă mai accesibilă la Alldro 3 Speed însă acea tabletă are o funcționalitate mai ridicată și memorie de 16GB. Deci are concurență dar nu cred că veți observa vreo diferență între ele atunci când vizionați un film sau navigați pe net. Spun asta pentru că are același ecran, procesor, Android și memorie RAM. GoTab S970 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aspect 4 pe 3
Din unghiuri diferite

Specificații tehnice

Ecranul are unghiuri bune de vizibilitate datorită tehnologiei IPS iar faptul că e de 9,7 inci, aspectul său fiind unul de 4 pe 3. Bineînțeles la un astfel de preț, rezoluția e una HD+. Deci se pot viziona fără probleme filme 720p dar și 480p, în caz că nu vă ajunge memoria internă. Memoria flash e de 8GB și probabil pentru unii va fi insuficientă. Se poate rezolva cu un card de memorie microSD dar să nu fie mai mare de 32GB. La capitolul multimedia e dotată cu două camere (una frontală de 0.3 MP și una în spate de 3 MP), difuzoare și procesor grafic Mali 400.

Are port USB pentru transferul datelor dar și HDMI. Cu ieșire HDMI se poate conecta un TV sau un monitor la acesta pentru viziona rea de filme sau fotografii. Pe partea de comunicații are WLAN dar și bluetooth. Deci vă recomand și un router wireless pentru acasă dar nu are rost să vă luați unul scump dacă aveți o locuință mică.

Autonomia sa e undeva la cel mult 6 ore și nu se poate compara cu autonomia maximă de 7-8 ore a lui Alldro 3, însă e aceeași ca și la Speed 2 HD. Are suport flash 10.3, senzor G și  accelerometru. Datorită Androidului, poate reda tot felul de formate media.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv, ieșire HDMI, posibilitatea introducerii unui card, poate reda diverse jocuri pentru tablete și aspectul 4 pe 4 e ideal pentru navigare.

Minusuri: are doar 8GB.

Concluzie

Acest Serioux GoTab S970 e un gadget mai portabil decât un laptop și deci poate fi luat ușor într-o geantă sau mapă. Sunt curios cât vor mai rezista aceste tablete pe piață deoarece există o tendință a ieftinirii tabletelor premium pentru viitorul apropiat. Un exemplu ar fi Asus Nexus 7 care îl așteptăm cu nerăbdare.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Serioux GoTab S970”

  1. O am de doua luni si am dus-o la reparat de doua ori . Prima dada defect buton pornire . A doua oara nu mai incarca si a aparut o pata pe ecran . Am sunat la nr pentru a ma interesa daca au reparat-o si nu -mi raspunde nici un operator .

  2. Se poate conecta la internet prin modem 3G de la RDS model MF110, eu am facut o cu aplicatia pppwidget si cateva setari in ea + adaptor OTG

Comentariile sunt închise.