≡ Meniu

Serioux GoTab S770 7

Tableta Serioux GoTab S770 7 vine ca o alternativă la modelul S700 și vine cu dotări cum ar fi o interfață mai bună, performanțe superioare asigurate de procesor și memoria RAM care sunt la superlativ față de modelul anterior și câteva lucruri în plus care țin de conectare. Nu e tocmai o tabletă făcută de români, dar are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și de aceea o putem considera ca fiind foarte ieftină. Garanția e una neașteptat de mare fiind de 2 ani cu posibilitatea măririi ei la 4 ani.

Poze

Din punct de vedere al aspectului e identică cu modelul anterior și, după cum ziceam anterior, singurele diferențe se văd pe partea de hardware. Din imagine nu se vede, însă vine la pachet și cu o husă și eu zic că e un lucru destul de important deoarece astfel ecranul nu se va zgâria dacă o să o duceți în buzunar alături de chei.

Tableta

Specificaţii tehnice

Serioux S770 are un ecran de 7 inci și dacă e să o comparăm cu un Transformer 2 atunci probabil că ne-ar apuca râsul, dar prețul e unul foarte mic și de aceea și specificațiile sunt intrate la apă. Nu are 3G, dar venind cu port USB de tip mic, probabil că o să puteți conecta un adaptor 3G prin intermediul unui cablu potrivit. Bateria ține destul de mult deoarece are o capacitate de 3100 mAh, iar cititorul de carduri vă va ajuta în cazul în care memoria de 4 GB se va umple.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu Android; prețul e unul incredibil de mic; e parțial făcut de români; garanția e una bună și vă va proteja în cazul în care se întâmplă ceva cu tabletul; arată destul de bine și e destul de compactă, iar acest lucru probabil că se datorează în principal faptului că are un ecran modic de 7 inci.
Contra: nu are Android 3 ori 4 care sunt sisteme de operare mobile ideale pentru tablete, însă ecranul fiind cam mic nu cred că interfețele s-ar adapta prea bine.

Concluzie

Alături e un model similar, dar ceva mai vechi și am pus clipul pentru a vă face o părere din preview. Se poate vedea că arată destul de bine, oarecum ca un iPad, doar că are un preț de vreo 5 ori mai mic. Cei de la Serioux sunt cunoscuți în general pentru sistemele lor desktop, însă mă bucur că au trecut și la gadgeturi.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Darius

    Eu o detin si pot spune ca isi merita banii pe deplin. Initial am ezitat deoarece m-am speriat cand am auzit ca e facut de romani, dar cand l-am testat acasa am observat ca nu e cu mult diferit fata de modelele scumpe. Deci eu o recomand.

  • Pretul este un cam mare avand in vedere ca exista si alti producatori de tablete care ofera mai tablete mai bune la pret mai mic (Ainol Novo).

  • radu

    are mufa pt. conectare la internet cu stik

  • daniel

    hey vreau si eu sa styu daca functioneaza tot asa de bine dupa cum se spune dupa o perioda mai lunga de timp (1-2ani) sau (o-15luni)

Lasă un comentariu