Serioux GoTab S770 7

Tableta Serioux GoTab S770 7 vine ca o alternativă la modelul S700 și vine cu dotări cum ar fi o interfață mai bună, performanțe superioare asigurate de procesor și memoria RAM care sunt la superlativ față de modelul anterior și câteva lucruri în plus care țin de conectare. Nu e tocmai o tabletă făcută de români, dar are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea o putem considera ca fiind foarte ieftină. Garanția e una neașteptat de mare fiind de 2 ani cu posibilitatea măririi ei la 4 ani.

Poze

Din punct de vedere al aspectului e identică cu modelul anterior și, după cum ziceam anterior, singurele diferențe se văd pe partea de hardware. Din imagine nu se vede, însă vine la pachet și cu o husă și eu zic că e un lucru destul de important deoarece astfel ecranul nu se va zgâria dacă o să o duceți în buzunar alături de chei.

Tableta

Specificaţii tehnice

Serioux S770 are un ecran de 7 inci și dacă e să o comparăm cu un Transformer 2 atunci probabil că ne-ar apuca râsul, dar prețul e unul foarte mic și de aceea și specificațiile sunt intrate la apă. Nu are 3G, dar venind cu port USB de tip mic, probabil că o să puteți conecta un adaptor 3G prin intermediul unui cablu potrivit. Bateria ține destul de mult deoarece are o capacitate de 3100 mAh, iar cititorul de carduri vă va ajuta în cazul în care memoria de 4 GB se va umple.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu Android; prețul e unul incredibil de mic; e parțial făcut de români; garanția e una bună și vă va proteja în cazul în care se întâmplă ceva cu tabletul; arată destul de bine și e destul de compactă, iar acest lucru probabil că se datorează în principal faptului că are un ecran modic de 7 inci.
Contra: nu are Android 3 ori 4 care sunt sisteme de operare mobile ideale pentru tablete, însă ecranul fiind cam mic nu cred că interfețele s-ar adapta prea bine.

Concluzie

Alături e un model similar, dar ceva mai vechi și am pus clipul pentru a vă face o părere din preview. Se poate vedea că arată destul de bine, oarecum ca un iPad, doar că are un preț de vreo 5 ori mai mic. Cei de la Serioux sunt cunoscuți în general pentru sistemele lor desktop, însă mă bucur că au trecut și la gadgeturi.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Serioux GoTab S770 7”

  1. Eu o detin si pot spune ca isi merita banii pe deplin. Initial am ezitat deoarece m-am speriat cand am auzit ca e facut de romani, dar cand l-am testat acasa am observat ca nu e cu mult diferit fata de modelele scumpe. Deci eu o recomand.

  2. Pretul este un cam mare avand in vedere ca exista si alti producatori de tablete care ofera mai tablete mai bune la pret mai mic (Ainol Novo).

  3. hey vreau si eu sa styu daca functioneaza tot asa de bine dupa cum se spune dupa o perioda mai lunga de timp (1-2ani) sau (o-15luni)

Comentariile sunt închise.