Serioux GoTab S710

Dacă nu știați, și românii de la Serioux fac tablete foarte bune. Și foarte interesant e faptul că au un preț foarte mic de sub 1000 lei, iar modelul acesta de Serioux GoTab S710 vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un tablet care 512 mega de RAM, memorie internă de 8GB și Android 4. Se poate spune că e fratele mia mic al modelului și asta deoarece are are un preț mai mic..

Poze

Serioux GoTab S710 e o tabletă care are un aspect decent, iar despre asta vă puteți convinge din poza de alături. În momentul de față sunt disponibile doar câteva poze oficiale, dar bănuiesc că în curând vor fi disponibile și poze de la utilizatori precum și clipuri pe YouTube. Se poate vedea că arată bine și că are multe porturi cum ar fi cel HDMI.

Din față

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul single core, dar e bun, iar memoria internă e suficientă în opinia mea. Ecranul e unul de 7 inci și având o rezoluție de 480 pe 800 pixeli o să vedeți poze și alte lucruri destul de clar. Sistemul de operare e Android 4 și cest OS vine cu suport pentru Android Market care acum poartă numele de Google Play. Camera sa de 0,3 megapixeli nu știu dacă o să vă ajute la ceva, dar e bine că o are… decât nimic.

Păreri pro şi contra

Pro: greutatea nu e deloc mare, fiind de 300 grame; programul cu care vine e unul nou; suportă animații flash deoarece are Flash Player; portabilitatea e foarte bună datorită greutății mici, dar și a autonomiei de 6 ore; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3 ori 4 ani cu un efort financiar minim făcând din aparat unul de îndelungă folosință… chiar dacă e gadget.
Contra: la acest preț… nimic.

Concluzie

Serioux S710 e un model al anului 2012 care vine ca un concurent pentru și e un tablet realizat tot de români. Are și cameră, mai exact una de 0,3 megapixeli și vă va ajuta la diverse lucruri. Iar, pentru a naviga pe Internet o să vă puteți folosi de rețeaua wireless deoarece gadgetul de față are suport pentru cel mai bun standard, adică N.

Te-ar mai putea interesa