Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux GoTab S700 7

Tableta Serioux GoTab S700 7 e un gadget pentru un buget redus şi deci se poate adresa elevilor, studenţilor dar chiar şi celor care nu doresc ceva prea complex care se dovedeşte a fi şi scump. Deci GoTab S700 nu e o tabletă de ultimă generaţie dar poate fi un model de luat în considerare atunci când sunteţi în căutarea unui gadget pentru navigare web fie că sunteţi acasă fie că sunteţi pe o terasă. Spun asta pentru că vine doar cu conectivitate Wi-Fi şi nu beneficiază de un modem 3G. Vine cu cel mai nou sistem de operare Android disponibil pentru gadgeturile comprimate şi aici mă refer în special la smartphone-uri, deoarece cele mai noi tablete vin cu Honeycomb care are un design ceva mai interesant, efecte 3D, nuanţe de albastru şi alte chestii interesante.

Dacă nu ştiaţi, există nişte aşa zice “launchere” care sunt un fel de teme pentru vechile telefoane. Aceste launchere îţi pot schimba total interfaţa, icoanele dar şi animaţiile sistemului de operare. Deci puteţi să schimbaţi aspectul lui 2.3 Gingerbread cu cel a lui Honeycomb, dar asta nu presupune schimbarea sistemului de operare ci doar a esteticii Androidului, el rămânând acelaşi. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cam aşa arată

Specificaţii tehnice

Aici vorbim despre un procesor ARM11 de 800 MHz care dă posibilitate utilizatorului să folosească un suport flash. Ecranul tactil de 7 are o rezoluţie ridicată pentru vizionarea chiar de filme 480p, adică de 800 cu 600 pixeli. Dacă doriţi să vizionaţi filme sau clipuri de pe Youtube nu aveţi nevoie de aplicaţia cu acelaşi nume deoarece are suport pentru acesta.

Memoria RAM e de 256 MB care putea fi una mai bună în special dacă vă place să folosiţi mai multe aplicaţii în acelaşi timp, dar în rest şi a aşa e suficientă. Tableta Serioux are o memorie flash de 2 giga care poate fi extinsă cu un card TF sau TransFlash care e acelaşi lucru cu MicroSD. deci dacă vă gândiţi să puteneţi o mulţime de fişiere media pe acesta cu siguranţă aveţi nevoie de un card generos, motiv pentru care vă infomez că puteţi opta pentru unul de până în 16 GB.

Pe partea de multimedia GoTab S700 are difuzoare de 0.8 W, suport pentru cele mai cunoscute formate video/foto/audio, mufă jack 3.5 mm pentru căşti şi cam atât. Are conectivitatea Wi-Fi şi de aceea recomand un router wireless pentru acasă deoarece aşa veţi avea aceest mai tot timpul la net, oriunde v-aţi afla prin locuinţă.

Foloseşte un acumulator de 2550 mAh, iar tableta Serioux cântăreşte undeva la 365 de grame deci poate fi ţinută cu uşurinţă într-o singură mână. Ca şi aplicaţii are: browser, poştă electronică de la Google, dar multe alte aplicaţii (inclusiv jocuri) pot fi instalate gratuit sau contra cost de pe Android Market.

Bineînţeles are şi senzor G sau accelerometru care va roti automat ecranul atunci când doriţi să citiţi o carte sau navigare web.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Serioux GoTab S700 7 nu prezintă multe caracteristici speciale, dar poate fi cea mai bună alternativă la acel preţ la un Allview, Evolio sau mai ştiu eu ce brand românesc. Poate fi o alegere mai bună decât un mp4 player deoarece aceasta se poate conecta la internet gratuit şi e un gadget de tip multimedia adică: muzică, filme, jocuri. Un alt plus ar fi acela că puteţi juca chiar şi jocuri 3D pe acesta.

Concluzie

Nu ştiu dacă tableta Serioux GoTab S700 e primul model al acestui producător dar cu siguranţă e un model reuşit pentru acei bani şi să sperăm că nu va fi ultima. Cam aşa se mişcă Androidul:

{ 6 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Stendeck

  Nu merge 3g nici daca am stick de la RDS? Adica doar posibilitate de wireless si atat?

 • Naşul

  Dacă nu are USB nu ai cum să conectezi stick-ul.

 • Dan

  are camera web? are preinstalata aplicatia de Android Market sau are un market propriu?

 • eium

  Cum poti face o recomandare pentru un produs doar pe baza a 3 randuri de la …?
  Este absurd sa numesti asa ceva un “review”. Mai ai putin si ne vinzi o piatra:
  – foarte ieftina, disponibil in orice locatie ce comercializeaza acest dispozibiv pietros;
  – fiabil, se poate rostogoli fara probleme;
  – durabil, poate fi depozitat in apa;
  – nu are nevoie de baterii deci excelenta pentru a sparge capul cuiva.

  Cireasa de pe tort, un video care n-are legatura cu tableta. Ce importanta are cum merge android 2.3 pe alta tableta, poate sa zboare, atat timp cat pe aceasta tableta va merge ca o rasnita si se va bloca din 5 in 5 secunde.

 • Naşul

  Adevărul e că la 400-500 lei și specificațiile sunt anemice și nu putem avea mari pretenții.

 • feather

  daca imi trebuie mai mult ca ebook reader, sa verific mailul si poate un tetris sa zicem. ar fi buna?

Lasă un comentariu