Serioux GlobalTrotter HD 7510GT2

Serioux GlobalTrotter HD 7510GT2 vine în două variante de preț care sunt datorită faptului că un model e fără hartă, iar celălalt are harta Full Europe. Astfel, un preț de plecare e un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care zic că e unul foarte bun pentru un GPS apărut de curând pe piață. Ca o caracteristică specială ar fi modulatorul FM care te va ajuta să asculți muzica de pe el pe radio.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți forma o opinie despre cum arată acest 7510GT2 și se poate vedea că nu arată cu mult diferit față de alte modele de la Serioux, cum ar fi UrbanPilot Q475T2… de exemplu. Are un ecran de dimensiune medie, adică de 5 inci cu o rezoluție numai bună pentru hărți deoarece e de 800 pe 480 pixeli.

Aparatul
Harta

Specificaţii tehnice

Serioux GlobalTrotter HD7510GT2 e un model al anului 2012 care un player foarte capabil și vine cu sau fără hartă. Autonomia sa e destul de mare fiind de 3 ore și eu zic că e suficientă. Memoria sa RAM e de 128 mega (știu că e puțin), iar unui GPS îi e mai mult decât suficient. Transmițătorul FM e o caracteristică care puține aparate o au și e foarte bine că acesta o are.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport între preț și calitate foarte bun; autonomia de lucru e de 3 ore și asta e un lucru bun deoarece nu o să aveți prea multe griji cu privire la încărcarea frecventă a sa; are player care poate reda fișiere audio, video și foto; are modulator/transmițător FM care e un aparat integrat cu capabilitatea de a trimite muzica pe calea undelor la radio din mașină… dacă aveți așa ceva.
Contra: nimic.

Concluzie

GlobalTrotter HD e un model nou și are HD la final deoarece producătorii zic că are ecran HD, dar în opinia mea nu e prea corect deoarece HD e 1280 pe 768 pixeli, iar ecranul acestui model e de 800 pe 480. Putem trece cu vederea această chestie deoarece până în prezent nu au apărut pe piață modele cu ecran HD. În rest, eu îl recomand deoarece arată bine, nu costă deloc mult, iar software-ul său e ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa