Serioux GlobalTrotter 7510GT

Sistemul de navigatie Serioux GlobalTrotter 7510GT (harta Full Europe) poate fi considerat o alternativă la un DVD player sau al un multimedia player deoarece poate reda filme, muzică şi poze. Producătorul spune despre ecranul lui 7510GT că e unul HD, dar având în vedere că rezoluţia e de 800 pe 480 puncte eu zic că nu pre poate fi considerat de înaltă definiţie. Are integrat bluetooth cu funcţia DUN şi astfel puteţi conecta un telefon la el pentru a sta pe Internet prin intermediul PND-ului. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi depinde în principal de varianta care vreţi să o achiziţionaţi deoarece acesta vine cu harta României şi a Europei.

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Serioux GlobalTrotter 7510GT cu harta Full Europe sau harta Romania e un gadget util fiecărui şofer. Are ecran HD (conform producătorului), iar pe partea de conexiuni are bluetooth şi poate fi conectat la Internet prin DUN. Ecranul are 5 inci (12,7 centimetri) şi pe acesta pot fi admirate pozele, filmele şi muzica care pot fi redate de acest aparat. (Ecranul are o rezoluţie de 800 pe 480 pixeli şi puteţi vedea că nu e tocmai HD). La partea de memorie stă destul de bine deoarece i se poate ataşa un card MicroSD. Memoria RAM e de 128 de mega, iar cea internă e de 4 giga. Memoria internă mai portă numele şi de memorie flash. Procesorul e un Atlas 5 de 533 megaherţi şi eu zic că-i va oferi destulă putere acestui PND pentru a nu vă face probleme. Bateria bănuiesc că ţine destul de mult (producătorul spune că până la 3 ore) deoarece are o capacitate de 950 mAh şi e de tip Li-Polymer. Pe partea de soft acest aparat are Windows CE versiunea 6 şi are inclusă harta Europei sau României (depinde de variantă). În general pachetul conţine manualul de utilizare, cablu USB, suportul pentru pus în parbriz, încărcătorul auto şi aparatul.

Păreri pro şi contra

Pro: are memorie internă mare, i se poate extinde memoria cu card microSD, procesorul e destul de performant, vine cu Windows 6 CE, iar în pachet e inclusă harta Europei sau A României. Preţul ar fi şi el un plus deoarece nu e prea mare.
Contra: nu am niciun minus de precizat.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Preţul aproximativ al acestui gadget ar fi undeva la 399 lei şi eu zic că e foarte bun. Poate că preţul e mic şi datorită faptului că e un produs made in Romania. UrbanPilot Q550 ar putea fi considerată o alternativă de la acelaşi producător.

Concluzie

GlobalTrotter 7510GT e pentru cei care vor ceva realizat la noi în ţară şi de calitate. Adevărul e că preţul e fără concurenţă.

Te-ar mai putea interesa