Serioux GlobalTrotter 6600DVR

Acest sistem de navigație Serioux GlobalTrotter 6600DVR e unul dintre multele model care vin fără hartă și astfel aveți posibilitatea instalării oricărei hărți. Spre deosebire de alte GPS-uri, acesta re chiar și cameră foto/video incorporată. Eu sincer nu-i văd rostul deoarece e de 0,3 MP și deci și telefonul dumneavoastră poate filme sau fotografia la o calitate mai bună. Însă, vine cu interfață multimedia care presupune suport pentru redarea fișierelor media de tip foto, video sau audio. Trebuie adăugat și faptul că ecranul e de 5 inci, care mi se pare suficient de generos pentru vizionarea unui film sau a rutei. GlobalTrotter 6600DVR are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Se adresează posesorilor de autoturisme dar poate fi folosit chiar și pentru autovehiculele cu mai multe locuri dar care să nu aibă o înălțime prea mare. Procesorul de 468 MHz e unul MediaTek 3551 care e tipic pentru modele de la acest producător. Nu cred că un procesor mai performant ar fi folosit la ceva, spun asta pentru că e suficient de bun. Pe partea de memorie vine cu o memorie ROM de 4GB, 64 MB de RAM și un slot pentru card de memorie. Ecranul TFT de 5 inci e cea mai bună alegere pentru astfel de gadgeturi deoarece aveți la dispoziție o imagine mai mare dar și mai clară (datorită rezoluției).

Bateria sa ține cam 3 ore și încărcarea ei se face ușor cu ajutorul încărcătorului auto inclus. Are interfață video dar și audio, de aceea poate reda fișiere media de tip video, foto și audio. O dotare mai ieșită din comun e camera web de 0.3 MP care poate filma dar și fotografia. În cutie veți găsi: sistemul de navigație, încărcătorul auto, suport pentru parbriz, cablu USB și manualul de utilizare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran generos de 5 inci, fără hartă, preț atractiv, autonomie de 3 ore și memorie internă de 4 GB (poate fi extinsă cu ajutorul unui card).

Minusuri: dacă nu avea acea cameră video/foto, probabil că avea un preț mai mic.

Concluzie

Acest GlobalTrotter 6600DVR e un sistem de navigație care vi-l pot recomanda în special dacă nu vă doriți hărți preinstalate sau prea multe funcții speciale. Instalarea hărților se poate face și pe un card sau prin folosirea unui cablu de date (care e inclus). Dar există și alternative la acesta, mai ieftine dar și cu software gata instalat.

Te-ar mai putea interesa