Serioux Gaming V2, sistem desktop pentru jocuri

Sistemul desktop Serioux Gaming V2 e unul destul de performant motiv pentru care are nevoie și de o carcasă corespunzătoare. Se poate observa că există un sistem de răcire ceva mai bun decât la altele, astfel puteți juca jocuri la detalii mari iar configurația chiar dacă merge în full load, răcirea își face bine treaba. Doar după carcasa sa puteți observa că e vorba de un desktop diferit față de restul. Nu e genul de PC care mai are nevoie de upgrade-uri, dar puteți instala mai multă memorie RAM dacă doriți. Bineînțeles, nu vine cu monitor incluse iar unul perfect ar fi cu DVI/HDMI și imagine 1080p.

Pe partea de preț, pot spune că e destul de atractiv, deoarece nu are Windows preinstalat și are componente cu chipset AMD (mai ieftin decât cu Intel). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

O configurație cu AMD FX X6 6350 e destul de bună și nu e vorba de un procesor APU. Deci are doar acea placă video Radeon R9 270 care are 2GB memorie. Puteți seta multe detalii în jocuri, iar rezoluția poate fi maximă. Bineînțeles, poate fi folosit și pentru altceva iar dacă nu sunteți un gamer înrăit puteți alege un desktop mai ieftin.

Placa de bază are sunet integrat, rețea integrată, destule sloturi pentru plăci suplimentare și 8 GB de RAM instalat. E bine că e Dual Channel, deoarece performanțele cresc. Acesta e un avantaj dar există și un dezavantaj – dacă vreți mai multă memorie trebuie să înlocuiți ambele plăcuțe.

Hardul de 1TB mi se pare mai mult decât suficient și pentru mai multă viteză puteți alege un SSD. Perifericele incluse sunt mouse-ul și tastatura. Carcasa are o sursă de 700 W, două porturi PS2, DVI, VGA, USBuri de tip 2.0 și altele.

Plusuri: performanțe ridicate, sursă puternică, preț atractiv, carcasă excelentă, porturi destule etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux Gaming V2 e una dintre desktopurile de gaming de la acest brand iar dacă vreți doar un desktop multimedia, atunci alternativele sunt destul de multe. Dacă vă interesează performanțele acelei plăci video AMD, am pus un clip dar ele țin și de restul componentelor. Sunt multe jocuri care pot fi jucate la detalii ridicate.

Te-ar mai putea interesa