Serioux Gamer Ryzen, desktop PC gaming pentru PUBG

Seria de desktopuri Serioux Gamer Ryzen e una care oferă, evident, configurații cu procesoare din familia Ryzen care a devenit destul de populară datorită performanțelor. Dacă ar fi să vă recomand un model care nu e foarte scump și care poate rula cam orice joc la detalii medii sau maxime (un exemplu e PUBG), cel cu Ryzen 5 1600 și RX 580 mi se pare destul de inspirat (se pot compara cu un Core i7-7700K, respectiv GTX 1050Ti). Acela folosește o carcasă de gaming mai accesibilă numită Segotep Inaza Vengeance. Bineînțeles, sunt desktopuri chiar și cu Ryzen 7, dar prețul e mult mai mare.

Jos se poate vedea carcasa care e transparentă pe lateral, astfel se pot vedea mai bine componentele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Imediat după ce au fost lansate aceste procesoare Ryzen, Intel a lansat seria Coffee Lake… doar că sunt scumpe. AMD oferă soluția mai accesibilă și cu performanțe destul de bune. Acest model care vi l-am recomandat poate rula cam orice joc la detalii acceptabile și depinde ce vreți să jucați.

Alături de acesta aș alege un monitor de gaming cu caracteristici tehnice corespunzătoare, chiar nu merită să vă zgârciți dacă vreți claritatea indiferent de situație. Ținând cont că are un hard performant și spațios, veți putea pune orice pe el și nu e nevoie de un SSD. Poate un UPS ar fi o recomandare pentru cei care vor să facă streaming pe Youtube sau Twitch (pentru a evita situațiile în care veți rămâne fără curent pentru câteva minute).

Păreri pro și contra

Chiar îmi place kitul Gembird deoarece e destul de bun. vă ajută să economisiți niște bani și un kit clasic nu era de ajuns. Placa de bază e destul de bună fiind un Asus Prime A320M-K cu numeroase porturi, sloturi și tehnologii. Puteți pune încă 8GB RAM Corsair Vengeance LPX CL16 deoarece mai aveți un slot liber, iar diferența se poate vedea în jocurile cu hărți generoase.

Serioux Gamer Ryzen Jos puteți vedea cât de bine se descurcă configurația de sus în 8 jocuri care sunt mai populare, iau unul e PUBG.

Te-ar mai putea interesa