Serioux Force V4, desktop de jocuri

Dacă vrei un desktop pentru jocuri ori pentru sarcini care au nevoie de mai multă putere atunci îți recomand un calculator precum acest Serioux Force V4. E recomandarea mea deoarece vine cu un procesor foarte rapid marca Intel și o placă video GTX de la Nvidia.
Singurul lucru care-i lipsește e un SSD, dar nu vă oprește nimeni să luați unul de aici… mai ales că acum sunt la reducere.

Nici nu costă exagerat deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim și niște periferice incluse în pachet, mai exact mouse și tastatură. Dacă te interesează cum arată atunci din poza de alături se poate vedea mai bine acest lucru, calculatorul având o carcasă Segotep.

Carcasa
Carcasa

Pe partea de specificații vine cu procesor i7-4790 (model quad core), 8GB memorie RAM și placă video GeForce GTX 750. La nevoie mai poți adăuga RAMi ori alte chestii deoarece până la urmă e un desktop. Iar, pe partea de porturi are tot ce ți-ai dori de la el. În cazul în care te interesează ce placă de bază are atunci trebuie știut că e una de aici.

Avantajele achiziționării unui astfel de calculator ar fi performanțele, că îi poți face upgrade și că nu costă prea mult. Plus că mai e stabilitatea deoarece specialiștii Serioux au ales componentele așa încât să ai probleme.
Ca minusuri aș menționa lipsa unui Solid State Drive.

De final pot spune că modelul acesta se adresează cuiva interesat de o sculă care să nu-i facă probleme în nicio sarcină. Din nefericire nu vine cu sistem de operare, dar nu vei avea probleme cu instalarea Windows deoarece are porturi USB care te vor ajuta să instalezi sistemul rapid. Eu aș recomanda să instalezi Windows 7 pe el deoarece e mai prietenos.

Alături am pus și un clip pentru a-ți face o părere despre capabilitățile plăcii video de la Nvidia. Poți vedea că te poți juca și jocuri la calitate Full HD deoarece configurația PC-ului suportă așa ceva.

Te-ar mai putea interesa