Serioux Force V3, desktop gaming

Dacă te pasionează jocurile atunci eu îți recomand un desktop PC care să te ajute la pasiunea ta, iar acesta e Serioux Force V3. Nu are placă video cu memorie dedicată, dar are un APU foarte puternic numit AMD A8 X4 6600K care incorporează și o placă video AMD Radeon HD8570D care e similară plăcilor GT 630 de la Nvidia. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un desktop cu periferice la pachet, procesor ok, hard capacitiv, mulți RAMi și posibilitatea upgradării sale… dacă simțiți nevoia.

Aspect

Vine cu o carcasă neagră Delux care are porturile necesare poziționate frontal așa încât să nu vă chinuiți cu cablurile prin spatele carcasei.

Carcasa
Carcasa

Caracteristici tehnice

E un PC destinat gamerilor cu un buget limitat, având o carcasă middle cu o sursă de 450W care e suficient de puternică pentru a rezista jocurilor la rezoluții și detalii maxime. procesorul e unul foarte bun deoarece are 4 nuclee și mai mult de atât are și un cip grafic puternic integrat. Cum merg jocurile cu ajutorul acestei plăci video puteți vedea din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că e unul puternic, iar dacă vreți să-i puneți o placă video dedicată superioară celeia integrate atunci nimeni nu vă oprește. Memoria RAM e suficientă deoarece are 4GB, iar spațiul pe disc e de 1TB.
Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, dar asta nu o să vă deranjeze la ceva deoarece așa PC-ul e mai ieftin.

Concluzie

Serioux excelează la capitolul desktop-uri precum o face la capitolul tablete, iar modelul de față dovedește acest lucru. Poate că unele persoane își fac griji cu referire la performanța plăcii video, însă clipul de mai sus demonstrează faptul că e o placă numai bună pentru jocuri. Iar, dacă sunteți maniac și vreți mai multă performanță atunci nu vă oprește nimeni să instalați o placă video cu propria memorie.

Te-ar mai putea interesa