Serioux Fighter V6

Dacă sunteți pasionați de jocuri și nu aveți un buget așa de mare pentru a înlocui vechiul calculator atunci un sistem desktop Serioux Fighter V6 ar fi cea mai ieftină și bună alegere deoarece are o configurație decentă pentru a juca toate jocuri recent apărute. Aici mă refer la procesorul Core 2 Duo, cei 4 giga de RAM, hard destul de generos și placă video de 1 giga. deci puteți juca chiar și un Crysis 2 lejer pe acest desktop PC de la Serioux. Un sistem desktop Serioux Fighter V6 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că este un preț foarte bun pe cât oferă. În preț mai sunt incluse un mouse și o tastatură, ambele marca Genius.

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul este unul Intel Core 2 Duo model E7600 care are FSB 1066 MHz, cache de 3 MB și frecvență de 3 GHz. Placa de bază are chipset Intel P45, rețea integrată, două porturi PCI Express x1, trei porturi PCI, două porturi PCI Express x16 și sunet integrat 7.1 de tip HD. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga și este de tip DDR3 la o frecvență de 1333 MHz. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 500 de giga și acesta este unul SATA cu o viteză de 7200 de rotații pe minut și buffer de 32 MB.

Placa video ATI Radeon HD 5450 este una dedicată care are o memorie video de 1 giga pe 64 de biți. Aceasta face față oricărui joc fie și unul recent apărut. Carcasa de tip Multimedia are o unitate DVD, sursă de 450 de W, port RJ-45 pentru rețea sau internet, șase USB-uri 2.0, intrare audio, microfon, port VGA și două porturi PS2.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Serioux Fighter V6 are o configurație decentă pentru jocuri și nu numai, are periferice incluse, destul de ieftin și bun.

Ca minusuri: nu există un pachet promo cu acest sistem desktop care să includă și un monitor.

Concluzie

Acest sistem desktop Serioux Fighter V6 se adresează celor care nu-și pot permite un sistem desktop PC foarte scump și care nu dau multă atenție jocurilor.

Te-ar mai putea interesa