Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Fighter V4

Acest sistem desktop Serioux Fighter V4 e unul de gaming dar nu e unul cine știe ce. Acest aspect e evident deoarece prețul e destul de atractiv. Mai precis, are un procesor Dual Core AMD APU, 4GB de RAM și o placă video de 128 de biți tot AMD. Având învedere că procesorul e unul APU, placa video integrată (Radeon HD 6410D) ca lucra împreună cu ce dedicată cu ajutorul tehnologiei Dual Graphics. Adică veți avea la dispoziție un desktop performant pentru jocuri dar să nu aveți pretenții la gaming Full HD și la detalii maxime. Cu siguranță un desktop mai scump oferă mai multe, dar depinde și de ce vă doriți. Spun asta pentru că mai aveți nevoie și de periferice. Fighter V4 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Unitatea

Specificaţii tehnice

După cum am zis sus, procesorul e unul AMD și e vorba de AMD Vision A4 X2 de 3.4 GHz. Chiar dacă e un Dual Core oferă o viteză de procesare decentă iar datorită plăcii integrate, veți obține mai multe fps-uri în jocuri. Toate modelele din seria A au o astfel de placă grafică, însă nu e chiar aceeași ci e una similară. Placa de bază are chipset AMD A55, un slot PCI Express x16, două sloturi, un PCI Express x1 și treiPCI-uri. Bineînțeles are rețea integrată și sunet integrat.

Memoria RAM poate fi mărită la 8GB de la 4GB cât e acum, dar și așa are 1333 MHz. HDD-ul e de 500GB și e unul SATA III, motiv pentru care vă recomand și un SSD mic pentru sistem de operare și jocuri. AMD Radeon HD 6570 e o placă cu 1GB de memorie și e pe 128 de biți. E un model apărut anul trecut dar care încă mai face față jocurilor actuale în special dacă doriți să le jucați la detalii medii și rezoluție HD+. Alături de acest deskto, sunt incluse două periferice: mouse + tastatură. Carcasa e destul de compactă și vine cu diverse porturi care le găsiți și la altele. Jos puteți observa cât de bine o să meargă Crysis 2 pe această placă video:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e accesibil, Dual Graphics, posibilități de upgrade (SSD sau RAMi) și are o sursă decentă.

Minusuri: un A6 ar fi fost ideal.

Concluzie

Acest Serioux Fighter V4 e un desktop care se adresează pasionaților de jocuri care nu-și pot permite o configurație cu Intel dar vor să facă o alegere bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu